Handphone Baru Saya :)




Thank sooo much suami ku yg tercinta for buying me this handphone. Sekurang-kurangnya hp ku sudah beranroid...heee heee ^_^ Adalah sikit updated...taklah nanti segan sgt handphone. Handphone lama zie yg Sony Vivaz tu...

...zie bagi balik kat husband zie (hp tu a suprise gift dr husband). Dia kata nak jual...suka hati dia ler nak jual ke tak. Janji ai dapat hp baru w/pun hp ini tak secanggih cam smartphone uols ^_^ but i like it so much!



 

Hehe...bila dah ada anak, gambar anakkkkk je la yg dok tertampal kat wallpaper. Dulu, gambar papanya. Skrg idak lagi dah. Muka anak je tertampal kat sana sini...hehehe. Mama sayanggggg mikail sgt-sgt. Nyawa zie dia ni kooo uols 

^_- winkss....










Blog Pilihan Entry Ini :) 
:::::: ::::::
MY LUVLY BABY
-- Click SINI!!! Tempat mejual barangan
baby :)

:: (nak being featured in this section? 
Jadilah salah seorg drdp pengiklan zie :) 
Click ----> Here! utk lihat pakej ::





Zie MadinCopyright©

22 comments:

Pupel Liyana said...

sama. lepas note saya ilang saya beli ace plus tapi ace plus tak leh main tenet sangat asik bermasalah je. bila orang call mesti orang tak dengar. aduihhhai sudahnye nak tolak beli lain. tension..

FiZ said...

selamat menggunakan android.best tau pakai android.hehe

Myra Jay said...

Myra punya enpon pun bkn smartphone, jenis Galaxy5 yang sekarang dah tak keluaq lagi dah :)

BTW mesti happy kan dapat hadiah dari suami :D

Miza Yusof said...

henfon baruuuuuuuuu :)

JaSSNaNi said...

galaxy ace tu.. best nye dapat adiah dari en.suami.. :) suker ler tu kan.. :P

Dila Abdullah said...

biasa la tu.. cam dila gak... wpon baby lom kuar, dila gan hubby dok tempek gambar scan 3D anak kat HP masing2... heheheeee... anak is no 1, sekarang ni...

genuine1224 said...

same to my hp.. hehe.. yelah dah ada anak, asik gambar anak jelah kan?

zh-ena said...

pas nie blh la berupdate selalu :D

Nory Zoulkefle said...

kebetulan plak...semalam baru abi nory belikan henpon jgak...dpt hadiah harijadi awal lah plak...hehe...TQ kat encik Abi Nory jgak...hehe

*ayu the sun* said...

galaxy ace best!!!!!!!!!!!!!!!
akak suka quality pic dia.. zie! ada instagram tak? boleh kita follow each other.. :)
id akak: mrs_msn

Zura said...

pas nie xyahlah jinjing DSLR dah..gune phone je snap gambar...

SyUhAdA said...

yg pnting ada android..hehe..

Misz Mieza said...

Wah! Dah dapat hp baru.. Samsung lagi.. Jellessss I noks.. Hehe.. =)

LanaBusyBee said...

alaaaa, janji dapat smartphone, and janji android u oll heehehe...jangan lupa zie, install instagram, edit pic anak2, sure heaven ^^

mrs kayrul said...

bestnya dapat hp baru....lepas nie update blog guna hp je la

Riena Haiqal said...

wah bertuahnya badan dapat hp baru dari suami ye.. (^_^)

syamimihaziqah said...

Waaaa hari tu promoter tu cakap Galaxy Ace dah nak stop keluar sebab Samsung dah keluarkan Ace Plus. Hishh
Ace ni how much eh skrg? Ade front camera kan?
Tgh survey smartphone sementara tunggu dapat rebate RM200 tahun depan. Hihii

Zie Madini said...

SYAMIMI
-- kat kch ni ada lg kuar yg baru. skrg ni samsung ace ni harga dia below rm600 taw.

a'ah ada fon camera. 5 megapixels :)

Zie Madini said...

SYAMIMI
-- oh ye...zie nyer ni bukan samsung ace plus taw, hehe. zie nyer samsung ace S5820i. its different dgn ace plus

nanakimie said...

nana pn guna ace,tp ace duos...hee...senang leh guna dua sim:)

azizah :) said...

adatlah tu... kasih syang jatuh pada anak pulak...hehehe

pasni boleh berandroid akak kita ni...hehe

azril maheran said...

Welcome to Android's world :) Saya pernah guna Galaxy Ace dan merupakan antara telefon pintar terbaik yang saya pernah guna. Angry Bird agak berat bila dah level tinggi. Tapi untuk kegunaan biasa surfing, FB, Twitter, check email, to-do list tiada masalah. Rujukan aplikasi Galaxy Ace saya: http://zairochess.blogspot.com/2011/09/326.html