Hari Jadi Ke-30 Buat GUESS...Ada Shopping Treats + Giveaways Kooo


Guess skrg ni sdg meraikan hari jadi dorg yg ke-30...hehe. GUESS akan mengadakan celebration di Suria KLCC Centre Court pada 2 Oct - 8 Oct ni taw. In where uols akan dapat pelbagai barangan GUESS yg limited edition. WOW!

Selain itu, sepanjang bulan October ni, if uols bershopping barangan GUESS, uols akan mendapat shopping treats dan juga giveaways taw. sayangnyaaa zie ni dok jauh nun di seberang laut. Kalau tidak.....hehh hehh **gelak setan**








** This advertisement is brought to you by Zie Madini

4 comments:

Riena Haiqal said...

wah sangat-sangat ruginya buat saya juga..

Misz Mieza said...

Mieza tak seberang laut ni pun, pk 3,4 kali gak nak naik KL nun.. Huhuhu..

azizah :) said...

jijah yg duk semenanjung pon pikir 2,3 kali gak kak...hehehe

YaYaNsMuM a.k.a YM said...

Even YM kat sini pun....adoiii la...mmg tak cukup masa nak pi terjah, huhu