Hobi Terbaru Suami Ku :)






Sejak zie hadiahkan husband basikal...apa lg kooo uols dia. Terus hari-hari dia mengayuh...tak penat ke ek? Hehehe. Tp hepi gak tgk dia gitu...at least takde lah dia boring dok sorg-sorg kat Sri Aman tu jauh dari anak bini :)

Pssttt...cam budak sekolah ler plak husband aku kelihatan dlm pic nih ah...hehehe





Inilah dia basikal Raleigh Hydraulic yg zie hadiahkan buat husband :)








Blog Pilihan Entry Ini :) 
:::::: ::::::
Blog Ardini Humaira
-- Click SINI utk view her blog :)

:: (nak being featured in this section? 
Jadilah salah seorg drdp pengiklan zie :) 
Click -->> Here! utk lihat pakej ::




Redbloodsnow Copyright©

7 comments:

ct cheery said...

alAHAI,macam kanak2 rebina plak..hehe

~♥dieyba_baby♥~ said...

cantik basikal akak hadiah kan tu.. xpela skurg2 nye berpeluh.. ada juga aktiviti kan..

zh-ena said...

ha'ah la zie mcm bdk sekolah laks ena tgk gambar tu eheh

Haris Khairuddin said...

kalau x baca tajuk ingat budak sekolah menengah mana la tu.. dia xde nak join mana2 tournament ke??

azizah :) said...

haah kak.. nampak budak2 je suami akak ni...hehehehe

Riena Haiqal said...

betul ingatkan budak sekolah mana la yang tengah berbasikal ni.. hehehehehehe..rupanya papa Mikail.. (^_^)

Misz Mieza said...

Rajin bersenam, baik untuk kesihatan.. =)