Husband Balik Sri Aman Sudah :(


Pada hari ahad aritu, husband zie dah pun balik Sri Aman. Nie weols hantar husband zie kat bus terminal. Psssttt...org berpantang dh leh drive keta weh...haha :P

  




Kak Midah pun ikut sekali gak. Dia lak yg dok over nk gendong Mikail...hehe.




See...dah mcm anak Kak Midah ler plak. hehe




Actually time makan zie nk gendong mikail so that akak leh mkn. tp akak still lg nk gendong dia. bukan selalu katanya...ye la ye la. Zie jd org dara lah kejap kalau gitu. Hehe. By the way...sejak husband zie dah balik Sri Aman...Mikail asyik nangis je. Pilu je bunyi tangisan dia...

...mesti dia cari papa dia kot. Ye la...selama sebulan dia tak pernah berenggan dgn papanya. Dan papa dia pun turut jg dia gak. tu yg bila papa dia takde...terasa gak mikail rasanya lah. Kesian mikail...






Blog Pilihan Entry Ini :) 
::::::::::::
MY QURAN DIGITAL
-- Click SINI utk membeli dan melihat
fungsi2 Pen Digital al-Quran. Miliki pen
ini utk memudahkan anda menghafal dan
belajar Al-Quran :)

:: (nak being featured in this section? 
Jadilah salah seorg drdp pengiklan zie :) 
Click -->> Here! utk lihat pakej ::




Redbloodsnow Copyright©

14 comments:

Riena Haiqal said...

alahai dah berjauhan dah Mikail dan papa dia.. harap2 papa Mikail dapat transfer ke sana kan.. jadi tak la Mikail nangis2 kan..

genuine1224 said...

hoho..dah drive kreta ek zie? baik2 la kut bleeding ke apa nnt

JaSSNaNi said...

wahhh.. kuat org lam pantang tu ye.. dah drive dier.. tapi kalau manual susah la skit kan.. nak kena banyak gerak2 kaki.. kalau auto.. senang je.. kan kan.. :)

Zie Madini said...

RIENA
-- tu ar riena. aminn. mudahan dillah cepat2 dpt transfer. so that weols beranak tak berjauhan lg



GENUINE 1224
-- hehe...alhamdulillah dah tak. zie dh sihat 80% hehe. cuma nak pakai bengkung tu je belum dpt lg :(



JASSNANI
-- hahaha.. taw takpe. akak drive auto. thats why ar. celah jari je drive time camni...kihkihkih

Sue Saari said...

wahhh...dah bleh drive..nsb mak Zie sporting..kalau arwah mak Sue dulu jgn nak harap ler dpt kuar jenjalan camgini...mmg tegas arwah bab pantang bersalin ni...bdn nak pakai lama katanya..

takpe doa bnyk2 Zie insyaAllah permohonan bertukar husband Zie approve nnt.. ;)

zh-ena said...

ank2 mmg cepat terasa klu takder org yg tersayang disebelahnya..

kena selalu call la mcm tu

My Life's Journey said...

Amin2 ..umi doaakn agar husband ktk dapat transfer yunk ..harap kitak n baby c sedih ..

waaaa yunk ..c teguk ktk tga makanan ya yunk ..mun kmk dah nangis mauk makan aie hihi ..

dEdEQ dE wIshEs said...

CIAN KAT MIKAIL ..

IBU MIKAIL PUN SABAR ERK .. ^_^ ..

Dila Abdullah said...

touching yer... dila sekarang pon tak dapat bayangkan without husband if dila dalam pantang plk... sekarang ni pon tak sanggup jauh2 gan hubby.. dia balik lmbat pon da rasa macam nak nangis..sabar k, zie... lau ada rezeki, ada lah tu..

Misz Mieza said...

Alalala, cian baby Mikail.. Rindu kat papa dia kot.. Dah biasa papa ada, bila takde rindulah tu..

eyndayusoff said...

Ciannyer mama & baby mikail jauh dari papa....

♥nrina♥ said...

mmg sayu je dengar baby nangis tapi yg lebih sayu dan sedih mama dia lah kan hehe...

Takpelah nanti lama2 dia ok lah tu... sabar ye. Insyaallah suatu hari nanti x perlu berjauhan hehe..

Mayang ABDUL RAZAK said...

sedih la tu mikail dady dia nak tinggalkan dier... semoga daddy pun cepat2 le dpt transfer

azizah :) said...

Memang sayu kak..kesian kt mikail kesian lagi kt maknya kan..lumrah pjj kak.