iliadin Nasal Drops for Infants






Kawan blog zie, Kasmi, rekemenkan nasal drops for infants ni utk hilangkan blocked nosed Mikail. Nasal drops ni boleh digunakan utk bayi yg baru lahir sehingga baby berusia 1 tahun. Since skrg ni kereta zie, my husband bawa balik Sri Aman...

...terpaksa ler suroh kwn mak zie (kebetulan dia kerja kat pharmacy) tolong belikan dan hantar ke rumah :) Harap-harap blocked nose Mikail hilang after pakai ni. Semoga anakku kembali sihat...amin.








Blog Pilihan Entry Ini :) 
:::::: ::::::
Blog Ardini Humaira
-- Click SINI utk view her blog :)

:: (nak being featured in this section? 
Jadilah salah seorg drdp pengiklan zie :) 
Click -->> Here! utk lihat pakej ::




Redbloodsnow Copyright©

10 comments:

Dila Abdullah said...

kena masukkan dalam list barang2 baby ni... takut terlupa....

Cik Puan Nor said...

Iliadin Nasal drop ni sangat bagus..last time my son admitted in private hospital..doc tu kasi ubat ni masa die selsema & hidung beringus..lepas picit 1-2 titik..alhamdulillah ok...skang ni kalau die kena selsema mmg Nor titik kan ubat ni..one more thing..kalau zie geli nak sedut hingus baby secara manual Zie boleh cari kat farmasi Baby Nose cleaner jenama PIGEON senang pakai (google leh tengok bentuk die)..sebelum sedut, bersihkan hidung baby pakai Sterimar (memang selamat sbb pakai air laut yg ditapis)..bende ni akan cairkan hingus tu dulu..SELAMAT MENCUBA

Misz Mieza said...

Harap2 bberkesanla kan.. Nak tengok Mikail sihat2 sokmo! ^^,

eVa said...

ololol sian lok mikail.. smoga cepat sembuh.. baby tok nang sensitif ow..

mrs chenta said...

hai zie,,, zetty nk share ni. so far ilidian ni memang ok tapi yang palingggg bagus is sterimar. baby iris selalu selesema teruk. malam2 xleh tido..nak minum susu.. so kami pergi jumpa pakar..dr bagi sterimar. sembur sahaja dalam hidung. xsamapai 10minit. die tido lena sgttt. sterimar ni i bgi 5/5 beli satu simpan bawak je pg mana2 ok. zety beli kat kpj. tapi kat pharmacy ade untuk baby sampai 3years...tq!!

Bro Framestone said...

Thank untuk maklumat ini.

Bro hanya tau alat untuk sedut hingus je...

Ok, bro tengah selsema nie

azizah :) said...

InsyaAllah nasal drop memang berkesan..moga cepat sihat yer mikail syg...

Riena Haiqal said...

owh ya lupa pulak saya zie.. anak saya pun guna ubat ni... cucuk jer kat lubang hidung dia..sampaila sekarang saya masih bg dia ubat ni kalau selesma. memang bagus

Izan Ishak said...

info yg sgt2 bagus nih. mana tau bby zayyan pun selsema pasni~

YaYaNsMuM a.k.a YM said...

ok gak ni zie...YM dulu guna brand Sterimar, mmg sangat berkesan untuk Yayan.Yelah, Yayan dulu slalu gak selsema coz imuniti badan sgt lemah masa tu...sekarang, alhamdulillah...dah ok.