Invisible Tears Itulah Paling "Bahaya"


Zie sgttt sgttt suka lah dgn quote kat dlm gambar di atas ni --- "Invisible TEARS are the hardest to wipe away..." --- Yeah! it is sooooo true! Tears luaran senang je kita nk lapkan...tp kalau invisible tears tu, silap-silap hari bulan boleh patah hati di buatnya...

...so uols, be careful ea. Jgn buatkan org lain crying an invisible tears ea ^_-







Blog Pilihan Entry Ini :) 
::::::::::::
Blog Izza a.k.a SweetHoney86
 -- Click SINI utk view her blog :)

:: (nak being featured in this section? 
Jadilah salah seorg drdp pengiklan zie :) 
Click -->> Here! utk lihat pakej ::





Redbloodsnow Copyright©

7 comments:

Bro Framestone said...

Ada je cara nak lapkan air mata yang tak nampak...

Tapi hanya berkesan pada orang2 tertentu je.

Berminat?

Maaf, bro limit 4 orang je he...23x

Zie Madini said...

BRO FRAMESTONE
-- hahaha. bongok ko bro. tergelak zie taw. eh...dpt dah ea komen kat blog zie ek? baguss baguss ;D

Isteri kepada Suami said...

Assalamualaikum wbt..

ermmm sofia jenis yg mcm nih..sofia cuba sedaya abis agr org xnmpk air mata sofia..mmg patah hati..tp sofia berharap pd Allah agr sofia akn trs kuat selagi sofia diizinkan bernafas di dunia ni

regards,
Unsmiley

Riena Haiqal said...

betul tu Zie...

azizah :) said...

setuju sgt kak!

Misz Mieza said...

So true.. kalau yang terang menangis tu mudah nak dipujuk.. Kalau kat luar senyum, kat dalam meraung, sangat payah nak di wipe out.. Hope MM takde sakitkan ati sesape or kecikkan ati sesape.. Kalau ada harap dimaafkan, mungkin di luar kesedaran MM..

YaYaNsMuM a.k.a YM said...

betul...yang makan dalam tu yang bahaya tu...coz tak nampak dan kita tak tahu...huhu