Jom PING Blog Entry Uols Di Sini :)







Ni uols, zie nak sharekan group di Facebook di mana zie selalu PING blog entries zie setiap hari :) For your information...utk blog kita di kenali di antara bloggers (since kita ni org tak glamer di dunia blogging), kena lah rajin PING entry di tempat-tempat yg menyediakan khidmat tersebut :)

...baru lah blog kau di kenali ramai...hehe ^_^ Since zie ni jenis tak lokek...ni dia senarai group di Fb yg menyediakan khidmat PING blog entry.




Haaa..tu dia 14 groups di Facebook in where zie setiap hari PING entries kat situ :) If uols tahu ada group lg selain dari 13 di atas tu, gtaw zie gak ea. jgn kedekut taw...hehehe. Pape pun, selamat berPING entry uols ^_-







Blog Pilihan Entry Ini :) 
::::::::::::
Blog Izza a.k.a SweetHoney86
-- Click SINI utk view her blog :)

:: (nak being featured in this section? 
Jadilah salah seorg drdp pengiklan zie :) 
Click -->> Here! utk lihat pakej ::



Redbloodsnow Copyright©

18 comments:

zh-ena said...

good info zie
thanks

~AmyLiana86~ said...

tenkiu zie..heheh

ucupiza said...

Tq sis sebab share info ni..

nurul ain said...

saya tau 1 je kelab blogger..thanks

Mayang ABDUL RAZAK said...

oo ye ke.. niway tenkiu yek zie, baru le akak tau kena ping-ping bagai....

genuine1224 said...

wah..bule ping jugak ahh..tq!

azizah :) said...

samala ada 5 drpd di atas jijah rajin ping entry...hehehe

Saya Disini said...

tq

Bie said...

TQ kak zie.. ble ping n png la pasni...hee

ct cheery said...

good info..tq

Riena Haiqal said...

terima kasih ZIe... lepas nio leh ping kat semua tempat ni

Misz Mieza said...

Wah! Banyaknya group.. Patutla trafik blog zie kencang.. Hikhik.. Btw, thanks for sharing tau..


MM biasa ping kat dua group ni jer..

BLOGGER APAKAH

MNC (Rileks Santai)

Jom join! ^_^

Noli@Ibu Wafa said...

tq zie promote grup2 nih...:)blh tmbah kenalan nnt

eLLy said...

wow banyak nye ... thanks for the info :)

Che Rosliza Che mat said...

tq beritahu..

Izan Ishak said...

thanks for sharing zie...

biha said...

tq bg info..i'm your silent reader.jom visit my blog bha2805@yahoo.com
Jom sihat, Jom cantik

nik ros said...

kat sini ade senarai group kat FB yang zie boleh promote blog zie.
lebih 100 group kat sini :)

http://nikminijournal.blogspot.com/2012/02/promosi-blog.html
http://nikminijournal.blogspot.com/2012/03/promosi-blog-part-ii.html
http://nikminijournal.blogspot.com/2012/04/promosi-blog-part-iii.html