Lawa Giler Seyyy Jam Ini... BERKENAN! Hehe



 

Eeee...lawa giler arr jam Guess ni uolsss. Jam pun iyer, gelang tangan pun iyer gak. Kiranya 2in1 ler ek. Kelas kau, Guess! hehehe. Nak yg mcm ini lah kalau gnie...hiksss. Tp, takde pun nampak jam guess yg jenis gnie-gnie terjual kat Guess outlet or mana-mana kedai jam :(

...selalunya yg jenis normal design tu je yg ada jual. Design yg ala-ala gelang tgn ni...takde ler plak nampak :( Hemprhhh. Tp seriously, lawa giler kan jam ni ^_^








Blog Pilihan Entry Ini 
::::::::::::
CHU MAJORFLAVA
-- Click SINI utk view her blog :)

:: (nak being featured in this section? 
Jadilah salah seorg drdp pengiklan zie :) 
Click ----> Here! utk lihat pakej ::




Zie MadinCopyright©

17 comments:

nur anis said...

wahh..seriously..sangat cantik...

Ibu Lala said...

ye lah mmg cantik. baru je sabtu lepas pg ke butik Guess ni tapi memang x de lah yg design mcm ni..

Ibu Lala said...

salam ziarah ye..

SyUhAdA said...

aah,cntik la..mcm gelang emas pon ada..

Bro Framestone said...

Buah hadiah kahwin pun ok nie kan..

Thank zie.. he..23x

Dila Abdullah said...

mmg cantik... 2in1... orang pon tak tau yang ni jam...

iffah imani said...

wah kacak!!!

kambingx said...

Selalu tengok kat sini ajer, barang dia pun gerenti ori, PS from US.

http://usaboutique.blogspot.com/2011/11/guess-diamond-butterfly-charm-watch.html


:)

Misz Mieza said...

Memang lawa! Bestnya kalau dapat.. ^_^

Bie said...

cantik terserlah keayuan kak zie kal pakai ni hehe

pRincESs_N said...

aku ada jumpa charms ni kt JPO baru2 ni...

Qaseh Suhaida said...

Cantik betul la Zie...
i pun mcm dah terbekanan la pulak hu huu..

azizah :) said...

pehhh awesome! memang gojes giler kak..

Anne mahli said...

zie,rasa kmk ada kat butik guess kat the spring just kmk x sure msh available x..last time pergi ada,cos kmk pun bkenan juak ngga jam ya time ya..

Puteri Panda said...

kak zie, tak cuba order ke dari kedai Guess tu?

Riena Haiqal said...

wah memang lawa.. 2in1 gitu...

zh-ena said...

wah cantik sgt