Mama dan Baby Mikail




Assalammualaikum dan hai kawan-kawan blog mama. Ni mama Mikail tgh sibuk ajak Mikail bercamwhoring ni, pakcik makcik. Sibuk Mikail nak tido, sibuk plak mama nak bergambar bagai...haishhh. Leceh arrr....

...Ni Mikail tgh ngantok ni taw. Masa ni mama baru balik dari majlis perkahwinan Aunty Wawa.




Ni Mikail tgh mengeliat ni. Silau mata kena cahaya dari luar. Nak tido arrr mama...pleaseeee.




Adeh! double chin seyyy Mikail. Ini semua gara-gara susu mama dan susu anmum ni. Terus bam bam jadi Mikail di buatnya...hehehehe




 

Inilah dia dinamakan kasih sayang antara ibu dan anak...hehe. Mikail sukaaa sgt mama cium dahi Mikail taw, pakcik makcik. Terasa sgttttt di sayangi. Nak cium mama gak...tp tak sampai. Tu yg mulut muncung tue...hehehe.




P/s:
Kekonon baby Mikail
ler yg tulis entry ni..hehe.
Larikkssss....







Blog Pilihan Entry Ini :) 
::::::::::::
MY QURAN DIGITAL
-- Click SINI utk membeli dan melihat
fungsi2 Pen Digital al-Quran. Miliki pen
ini utk memudahkan anda menghafal dan
belajar Al-Quran :)

:: (nak being featured in this section? 
Jadilah salah seorg drdp pengiklan zie :)
Click ----> Here! utk lihat pakej ::





Zie MadinCopyright©

13 comments:

Riena Haiqal said...

comel sangat la Mikail ni.. rasa nak cium2 pipi dia yang gebu tu... ishhhh geram nya.. Mama Mikail pun dah slim melim serta cantik la...

Isteri kepada Suami said...

Assalamualaikum wbt..

Comel mikail nih..putih melepak..zie beli kat mana baju yg zie pakai nih ek?online ke?

regards,
Unsmiley

Zie Madini said...

ISTERI KEPADA SUAMI
-- tak lah dear. zie tempah sendri baju tu kat sini. actually it was baju kurung fesyen je pun.

dan ia adalah utk malam berinai zie dulu. hehehehe

My Life's Journey said...

mama zie tok makin lamak makin hot ..kacak yunk ..suka kmk dioat ktk make baju putih gan tudung itam ya ..anggun jak ..muahhh

baby pun makin gebu ..muahhhh

sweethOneY said...

Aaa cantiknya baju putih pakai dengan big bow tu lagi !!! Dah slim ah yunk oi

Comel Mikail. putih melepak mcm mama dia

Wak Gelas™ said...

wak pon sukak baby chomeyy camgituu.. ehhhEee

:: Riri-Fatieha ::~ said...

dah makin bambam dah mikail..

Myra Jay said...

Dah besar Mikail ha, comel... Putih bersih :D

Azwa Azee said...

Bambam pipi mikail ni. Gerammm. Haha

zh-ena said...

gebunya//mcm nak cubit jea pipi mikail tu ;D

Ciare Baha said...

Mak dan anak sama kacak!! Jeles gile tgk zie kembali kurus. Well done babe!! :)

Misz Mieza said...

Alolo, kaco betul ar mama ni kan Mikail.. Nak tito pun tak senang.. Haks! Cute! ^_^

azizah :) said...

eee kacau la mama ni...hehe

cantik baju akak.. kak zie memang pandai bergaya kan.. suka tengok akak!