Mana Satu Yang Zie Nak Pilih ek???



Morning uols...help me to decide mana satu yg zie nak pilih ek. Sekali lagi husband zie suroh zie buat pilihan. Di antara Guess Handbag -- Guess Watch -- Guess Sunglasses di suroh pilih salah satu dari 3 items tu. Eeee...zie nak ketiga-tiga tu boleh tak, sayang? Hehe..

...kalau handbag, zie sendiri boleh beli. So skrg ni debating nak pilih antara watch dan sunglasses. Husband nak belikan sempena our 1st marriage anniversary nanti pd 11.11.12 next month. Zie plak nk bagi husband ape ek for our 1st marriage anniversary?

...a little help, please uols ^_^








Blog Pilihan Entry Ini :) 
::::::::::::
MUMMY FITRYNA IN DA HOUSE
-- Click SINI utk view her blog :)

:: (nak being featured in this section? 
Jadilah salah seorg drdp pengiklan zie :) 
Click ----> Here! utk lihat pakej ::




Zie MadinCopyright©

21 comments:

MieZa said...

mieza pilih sunglasses =) eh, mcm lah mieza yang dapat kn.. hee

NURSHAHIRA SAIDATUL HASNA said...

watch la kak zie:P..utk suami plk,kak zie kasi perfume or sunglasses or cap:P

Isteri kepada Suami said...

Assalamualaikum wbt...

mana satu zie selalu pakai.. sunglasses atau jam? yg pakai selalu at least rs mcm die selalu dkt ngn kite kan..

zie kasi husband zie pun mcm tuh jgkla..apa yg die selalu guna and zie kasi la..supaya bila sorg2 tuh dpt ingatkan die kpd kite

Unsmiley

yaya ade said...

pilih watch la. hehe. tuk husband akak pula bg wallet :D

ct cheery said...

sunglasses lah dear..and to husband buy the same item..bawu sehati bersunglasses.kihkih

Qaseh Suhaida said...

jam tangan pun ok...kat husband bagi jam tangan jenama sama jugak baru sehati sejiwa

Dila Abdullah said...

dila pon peminat tegar guess... tapi lau hubby dila tanya dila, dila akan minta sunglasses gan handbag.. jam kan da ada... jam leh tahan lama... handbag gan sunglasses yang nak kena wat koleksi banyak2... alahai, guess je baru.. lau dua barang tu, tak sampai 1K pon, kan... heheheeee.. bkn minta Coach pon... selamat membuat pilihan, laling...

Dila Abdullah said...

lau untuk suami, belikan wallet.. agar, bile dia tengok duit kat wallet tu, dia akan rasa macam nak bagi kat bini je... heheheeee.....

genuine1224 said...

if me, i choose watch..

~♥dieyba_baby♥~ said...

pilih jam la akak.. sebab jam kan pkai selalu.. klw sunglasses pakai bila perlu je kan.. hehehe dieba bg cadangan je :)

Riena Haiqal said...

kalau saya la kan Zie, saya pilih jam tangan.. apa lagi jam tangan guess ni semua cantik2.. sukanya... (^_^)

~AmyLiana86~ said...

kalau amy pilih handbag sb jam da dapat masa hantaran kawen aritu..hehehe..

utk laki mmg ssh nk bg kan..=)

shafiqabdshukor said...

jam..jam...
boleh tgk hari2...
tgk jam je teringat suami...

Miza Yusof said...

Kalau Miza lah kan, Miza pilih jam ataupun handbag :)

Lulu Caldina said...

spek kan senang patah?

minta beli iphone5 jer lah senang.. kata blogger tegar :p

pwincess AJA said...

rasanya jam lagi ok kot.jadi pilih la jam kak!hehehe.:))

zh-ena said...

pilih jam la
blh selalu jeling suami di tangan tu eheh

Misz Mieza said...

Camtu pilih jamlah Zie.. Boleh beli sepasang.. Untuk Dillah satu, Zie satu.. Hehe.. Share2 bayar2.. =)

Puteri Panda said...

Kak Zie, pilih Guess Watch la. ^___^

Zura said...

jam..

azizah :) said...

pilih watch kak! akak pula bagi dia cap ke...hehe