Mikail Sakit :(


Kesian giler tgk anak zie ni :( Sakit kooo dia, uols. Semalam zie bawa dia gi Klinik Kota Raya di Satok, Kuching. Sebab pagi semalam, tiba-tiba je Mikail kena blocked nose dan batuk berkahak. Seriously...sedih giler zie tgk dia sukar utk bernafas :(

Part batuk lak...cam tersiksa giler je dia batuk :( Hancur hati seorg ibu tgk ar...




Ni time Mikail di beri wap utk clearkan paru-paru dia dari kahak. Ini je yg doktor bagi...doktor tak bagi dia ubat. Maybe sebab dia still terlalu muda kot. Mujurlah Mikail tak demam. Dia hanya batuk dan hidung tersumbat je.

...Harap-harap Mikail cepat sembuh. Amin. Uols doakan utk Mikail juga ea :)






Blog Pilihan Entry Ini 
::::::::::::
CHU MAJORFLAVA
-- Click SINI utk view her blog :)

:: (nak being featured in this section? 
Jadilah salah seorg drdp pengiklan zie :) 
Click -->> Here! utk lihat pakej ::



Redbloodsnow Copyright©

19 comments:

ieqa said...

Get well soon baby Mikail!
Aminnnnn :)

nur anis said...

kesiannya mikail..nasib baik akak pergi klinik cepat..anak buah saya hari tu lambat bawak spital..last-last, kena tahan sebab dah ada jangkitan kuman..get well soon ye mikail...

Izan Ishak said...

moga bby mikail cepat2 sembuh ye sayang~

Chah Abbas said...

knek tok ng mcm2 jak penyakit....nasib juak ktk cepat mbak g hospital...mun x, takut makin melarat....semoga mikail capat bait...amin...

Riena Haiqal said...

terkejutnya saya bila tahu mikail sakit.. semoga cepat sembuh ye sayang.. macam tu la perasaan seorang ibu bila melihat anaknya sakit.. masa Haiqal kecil macam Mikail dulu, mak saya dan orang2 tua suruh saya sedut hingus dia.. memang geli tapi rela demi anak..

Isteri kepada Suami said...

Assalamualaikum wbt..

Sofia doakan mikail cpt2 sembuh..tak sampai hati tgk..mcm adik sofia yg bongsu jgk..dlm ari dh kne pam mcm tuh sbb ade asthma..huhu

regards,
Unsmiley

Nory Zoulkefle said...

get well soon, mikael...=)

Sue Saari said...

Baby Ammar pn bru amik nebulizer kt HKL td...siap check drh sb takut ada jangkitan kuman...dh 3 ari dmm kejap ok kejap x...semoga Mikail cpt sembuh..BF bnyk zie tu ubt plg mujarab...

dhiashahida said...

kesiannya bb comel ni..smga dia cepat sembuh kak zie..

JaSSNaNi said...

syiannye mikail..
moga cepat sembuh ye.. :)

My Life's Journey said...

uuuuu sedih kmk diat mikail ..harap mikail cepat sembuh ..amin2

~capital N~ said...

semoga cepat sembuh yer mikail...

:)

CHU MAJORFLAVA said...

aie..cian..jerebu juak ya soh ramey yg x sehat juak..pity mikail.mek lom g molah entry nya.ngu mek kumpul semua bahan lok..hope nya cpt sehat!!

ct cheery said...

betoi ckp riena tu,baby klu kecik lg ada hingus mcm tu, org2 tua2x soh bapak dia sedut..

Misz Mieza said...

Aduhai, kesiannya Mikail.. Moga cepat sihat ye dear..

- Ma StOrY - said...

insyaAllah kak mikail cepat sembuh..

azizah :) said...

ala mikail pakai gas...takpe ubat tu cairkan kahak.. baby tak pandai kuarkan kahak sendiri.. so ni untuk legakan paru2 dia..moga cepat sembuh yer syg..

Lulu Caldina said...

he will be okay.. dun worry dear..

YaYaNsMuM a.k.a YM said...

Mikail guna Nebulizer...sian dia...mmg gitu la zie...bila anak kita sakit, hanya Allah yang tahu apa yang kita rasa...be strong ya!