Mikail Sudah Berusia 1 Bulan 4 Hari Dah :)


Hehe...gnie ler adat berjauhan dgn suami. Serba serbi kena berdikari...even dlm pantang pun kena drive..huhu. Dah biasa dah :P Semalam zie bawa Mikail follow up check kesihatan dia di klinik Malaysia Jaya....

...Zie bawa emak zie sekali utk dukung Mikail. Psstt...mak secara tak langsung jd baby car seat weh...hehe. Zie belum lg beli car seat utk mikail...coming soon :)




Ni time kat klinik dah. Tgh tunggu nama Zie di panggil. Tu emak tgh mesra alam berbual dgn org di belakang..hehe. Psstt...meraung kooo Mikail nangis kena suntikkan semalam. Pity dia...tp kejap je dia nangis...

..."di upah" dgn "susu gantung" terus diam balik dia...haha :D Alhamdulillah...Mikail sihat walafiat kata nurse :) Berat dia pun dh naik. 4.5kg berat dia skrg. Kata nurse, Mikail tak nampak mcm baby baru berusia sebulan. Mcm baby dah berusia 2 bulan katanya...

Kembang kuncup hidung zie dgr statement tu. Itu menandakan Mikail cukup makan...hiksss.







Blog Pilihan Entry Ini 
:::::::::::::::::::
Blog Ieyra
-- Click SINI to view her blog :)

:: (nak being featured in this section? 
Jadilah salah seorg drdp pengiklan zie :) 
Click -->> Here! utk lihat pakej ::



Redbloodsnow Copyright©

9 comments:

Kella said...

Alhamdulillah.. rupanya zie dah bersalin.. tahniah diucapkan walaupun dah lewat.. bahagianya dah ada anak ya... =)
tahniah zie.. moga mikail jadi anak yang soleh hendaknya.. =)

Miss Volvo said...

kesian mikhail meraung kan kan..masa kitew baby pun kitew meraung gilew gilew (eh?) hehhehe :d

pssst..

http://tweet2theweld.blogspot.com/2012/10/tak-semua-orang-suka-baca-entry-panjang_4.html

Mr feckry said...

kejap je kan dah besar..wa pun rase baby wa camtu

NUNU EERA said...

da kne drive sdiri ye.. pejam celik kejap je da sbuln.. i yg preggy ni plk rsa lma.. huhu..

Isteri kepada Suami said...

Assalamualaikum wbt

Sekejap je masa berlalu kan..

regards,
Unsmiley

Riena Haiqal said...

Alhamdulillah .. dah sebulan lebih dah umur dia. pejam celik pejam celik dah besar dah anak2. hehehehehe.. wah bertambah berat ye Mikail.. kuat nyusu la tu kan.. (^_^)

Misz Mieza said...

Yeay! Naik lagi timbang dia.. Tak lama lagi bolehla main kejar2 ngan Mikail! ^^,

YaYaNsMuM a.k.a YM said...

Cepat je masa berlalu kan Zie..?
tetiba je masa bercuti bersalin dah nak habis nanti..memula mmg agak susah nak tgglkan baby taw, dlm seminggu tu mmg asyik teringatkan dia je tu.so, be prepared ye.:) Be strong.

CHU MAJORFLAVA said...

independent woman!!!!respect!!