Nak Tukar Balik Ke Blogspot.Com Ke Tak Ek??? Apa Pendapat Uols...




 

Selamat pagi anda semua :) Ermmm...skrg ni zie tgh debating ni. Whether nak tukar balik my blog URL ni ke URL yg lama which is http://princessredbloodsnow.blogspot.com. Sebab terasa cam rugi je bila readers dlm sehari almost 2,000 org...tapi Nuffnang earning satu sen pun tak naik-naik :(

Jeles taw zie bila tgk other bloggers tak henti-henti dapat iklan melekat (Buffered Earning). Dulu time guna blogspot.com, setiap minggu zie dpt iklan melekat sampai 4-5 iklan dan setiap hari dpt earning RM6 - RM8 sehari utk setiap iklan melekat...

But now...sejak tukar ke dot.com ni, satu sen pun tak dpt :( huhu...no wonder la, Fatin Liyana, Hanis Zalikha dan Maria Elena still guna blogspot.com. Now i understand...so uols, apa pendapat uols. Revert balik ke tak ea???

...help me to decide. Tgh dlm dilema ni..hehe











 Blog Pilihan Entry Ini :) 
:::::: ::::::
BLACKRIBBON CLOSET
-- Click SINI!!! Tempat mejual handbag,
tops, jacket, perfumes, dress dan byk lagi.
Lawa-lawa taw. Jom shopping!

:: (nak being featured in this section? 
Jadilah salah seorg drdp pengiklan zie :) 
Click -->> Here! utk lihat pakej ::




Zie MadinCopyright©

9 comments:

ahmad zikron said...

guna blogspot je..lagipun free je kn..kalau pakai domain sendiri kena bayar..huhuhu

Zie Madini said...

AHMAD ZIKRON
-- tu ar. better lg. rugi tak rugi :D

♥nurul♥ said...

kak zie,mcm mna nk dpt duit dr buffered earning?hehe

Puteri Panda said...

tukar je, kak. tapi kalau tukar takde kesan apa2 ke? kalau takde, tukar je. hehe... ^___^

Misz Mieza said...

Tukar ke blogspot baliklah Zie kalau cenggitu.. Lagi pun free kot guna blogspot berbanding domain..

Bie said...

tukar je kal g2 kak zie ;)

Riena Haiqal said...

bila dah tukar ni harap2 earning makin meningkat ye.. (^_^)

Siti Asiah said...

Satgi Zie mesti femes amos cam Fatin Liyana tu...hihi,moga makin murah rezeki Zie...(",)

azizah :) said...

akhirnya akak bertukar sudah... welcome back! hehehe