Pure Pleasure by Magnum :)






Nih ada good news buat pengemar ice cream Magnum. Next time bila uols reward yourself with a Magnum, Magnum kali ini mungkin akan reward uols plak ^_- Ianya semuanya bergantung pd Magnum stick uols :)




Get your favourite Magnum ice cream today dan check kat stick tu, sama ada ada code atau tidak. Sekiranya ada...log on to Magnum Facebook page (click SINI utk log on) dan pilihlah hadiah yg uols suka ^_^








** This advertisement is brought to you by Zie Madini

6 comments:

mrs kayrul said...

petang nie gak nak cari magnum..hehehe

Dila Abdullah said...

smalam baru melantak aiscream magnum.. tak dapt aper2 code pon...

Misz Mieza said...

Oooo.. Kena makan eskrem banyak2 ar nih.. Mana tau menang iPong 5 sebijik.. Hikhok! ^^,

Qaseh Suhaida said...

magnum hmmm i like

azizah :) said...

wah aiskrim dah lama tak makan....

Riena Haiqal said...

wah mesti beli kalau macam ni.. sejak pregnant ni taksah kalau tak makan ice cream ni