Roti Kegemaran Saya ^_^




Yummm yummm...inilah dia roti kegemaran zie, Gardenia Butterscotch ^_- Setiap kali saudara mara ataupun kwn nak gi KL or balik dari KL...kompom ler zie akan pesan kat dorg utk belikan zie roti gardenia butterscotch ni...

....pasalnya kat Kuching, takde arr jual benda alah ni :( Not FAIR!



 

Sgt enak di makan begitu saja **baca ayat tu must dgn nada nyanyi taw..hehe**  Kalauuuu lah kat sini roti ni senang di cari...kompom hari-hari my breakfast will be this bread. Tp itu lah...takde di jual :( Kalau roti gardenia yg lain...

...ada je jual kat Kuching. Hanya Butterscotch ni aje yg takde di jual. Kenapa entah. Maybe expiry date dia singkat kot...huhu. Pape pun, thanks Kak Nadia!












Blog Pilihan Entry Ini :) 
::::::::::::
MUMMY FITRYNA IN DA HOUSE
-- Click SINI utk view her blog :)

:: (nak being featured in this section? 
Jadilah salah seorg drdp pengiklan zie :) 
Click ----> Here! utk lihat pakej ::




Zie MadinCopyright©

16 comments:

Isteri kepada Suami said...

Assalamualaikum wbt..

Sofia pun suka roti nih...makan macam tuh je pun dah sedap kan

regards,
Unsmiley

Siti Asiah said...

mang sedappp...tak cukup sekeping ye Zie...(",)

ct cheery said...

cheery pun suka roti ni tp jarang2x beli dan mkn..haha..xde ek kat sana..aloh cian owang sana..zie bukak kilang gardenia lah kat sana,senang!!!kihkih

yaya ade said...

sy pun suka. sgt sedap :D

Miza Yusof said...

miza pun suka roti nih, :)

Puteri Panda said...

saya pun suka, sedap! baru makan sekali tu pun bapa yg beli. dah lama saya cari di Sabah tp tak jumpa. bapa pula yg jumpa. pelik. hahaha...

Myra Jay said...

Myra yg dok semenanjung pun jarang makan ;)
Dah lama tak makan Roti Butterscotch ni :D

Miss Volvo said...

ha? kuching takde jual? biar btl? :P

Sue Saari said...

uikkk...baru akak tau kat Kuching takde jual roti ni....akak pun suka..nyum3... ;)

Riena Haiqal said...

kat labuan pun mana ada jual roti ni, nak merasa juga

Fendy said...

sedap roti ni....

akulah gerek nya said...

nyam2!! sedap gilerrr...ngap teros dalam mulut...
zie jd supplier la at sana...heheee

Misz Mieza said...

Gardenia delicia butterscotch ni memang sedap giler.. Satu lagi my feveret yang coklat tu.. Nyum2! ^_^

Zaidalifah Hussin said...

Ala cian,

Kat semenanjung senang nak carik..:)

kalau mengidam susah la nak makan...

sib baik tak mengidam...

Nur Hafiza Rahsid said...

akakkk. jaja balik kuching ahad nanti. Nak roti tak?

azizah :) said...

sedap giler kak.. 1 bungkue tu boleh habis cepat..

kat sabah ni pon langsung takde kak roti jenama gardenier ni... geram jer rasa! ni nak balik kampung rasa nak beli banyak2..huhuhu