Selamat Menyambut Aidil Adha, Uols :)





Yayyy! Esok rayaaaa...tp yg tak yay nyer, husband zie tak balik :( Dia still outstation bertugas arr uols...sedih :( 1st Raya Haji weols yg pertama...tak dpt diraikan bersama-sama...sobsobsob. Ginie ler adatnya bila harus berbagi suami dgn kerajaan...hehehe.

...Zie dh biasa camgnie. Harap Mikail nanti-nanti pun akan biasa juga ^_- Since tahun ni zie dh pun bergelar isteri org, so wajib kooo zie ke rumah ibu mentua esok walaupun ke sana tanpa husband. Emak suami, emak kita gak maa. Harus di kunjungi selalu :) 

Pape pun, selamat Hari Raya Aidil Adha buat saudara semuslim :) Pada yg balik kampung beraya tu...drive save ek, uols.



P/S:
Tgh fikir ni, juadah apa nk dimasak 
utk esok dan di bawa ke rumah mentua
ek? Nak show off skill memasak kat mentua
maa...hee hee.









  Blog Pilihan Entry Ini :) 
:::::: ::::::
Blog Ardini Humaira
-- Click SINI utk view her blog :)


:: (nak being featured in this section?

 Jadilah salah seorg drdp pengiklan zie :) 
Click ----> Here! utk lihat pakej ::




Zie MadinCopyright©

12 comments:

~♥dieyba_baby♥~ said...

selamat hari raya aidiladha akak..

Ima Salsuzaima said...

dugaan.hehe..apa kata kak zie masak daging masak hita. ^_^

Misz Mieza said...

Selamat Hari Raya Aidiladha Zie! Tengah pk gak ni nak masak ape sok nak wat balik kampung sok.. Nak gak show off ko.. Ngehngehngeh! ^_^

Herma Julianny said...

hehe..
Yang menurut perintah..=p

eLLy said...

Selamat hari Raya dik!
Berhati hati di Jalan raya! Takut ada lembu yg melintas nanti ...Moooo...

zh-ena said...

selamat hari raya haji zie

ct cheery said...

nak amik hati mak mertua nampak!!!hehe
ni lah adat wanita bermadu dgn kerajaan..kihkih!!!
xpe dear yg penting mintak ampun tu perlu tiap kali musim raya..

Riena Haiqal said...

Selamat hari raya aidiladha juga buat Zie dan keluarga.. (^_^)

azey a.k.a ammi said...

Selamat Hari Raya Qurban Zie...

- Ma StOrY - said...

Selamat hari raya aidil adha kak.. :)

Syaza Syahira said...

Comelnye Mikail! Selamat Hari Raya Haji.. Baguslah Zie..Sabar and redha je bila suami tak de msa raya. tabik! Eh, ada SURPRISE GIVEAWAY BY FD! dari blogger Fatin Diana. Jom join nak! Jom! Jom! Cepat!
http://wourmen.blogspot.com/2012/10/surprise-giveaway-by-fd.html

azizah :) said...

SALAM EIDUL-ADHA kak...


jijah pulak keluarga balik semenanjung.. suami pula belayar sampai nexweek.. sorang2 la jawapnya..huhuhuhu