Shopping Seorang Diri... Huhu




Ni gambar latest zie ea. Kurus dah kan??
Haa...cepat puji. HAHA




Semalam, 1st dalam sejarah hidup zie...zie kuar shopping sorg-sorg taw. Ye lah...nak heret kawan, kawan kerja. Nak gi sama husband...husband lak tgh OPS kat outstation. So menjawap ler shopping sorg-sorg. Ini pun sebab zie nk cari wedding gift buat blogger, Wawa :)

...kalau tak urgently nak beli barang. Tak kuasa koo nk jejalan sorg diri. Rasa cam bodoh je di perhatikan oleh org...hehehe :D





Semalam zie ke The Spring :) Lama kooo zie tak ke sini. Rupanya byk outlet yg sdg mengadakan SALE! Rambang mata tgk. Tggu husband ada sekali baru boleh shopping yg sale tu. Husband balik on 1st of November kelak...

...Syorga taw shopping dgn husband. Coz husband selalu baik hati dgn bagi statement ----> "Takpe yang, nanti saya yg bayar" <--- oh syorganya bila dgr statement itu....kehkehkeh.





 

BTW, zie rembat side table lamp ni utk zie bagi kat my husband. Buat di letakkan kat dalam bilik weols kat rumah dia di Sri Aman. Lawa kan...murah je ni. Tak sampai pun RM40...hehehe. Tp satu je yg MENYAMPAHnya bila beli benda alah murah...

...sampai je kat rumah, alih-alih boleh kooo kepala tu jd longgar. Walhal td time zie purchased tu...ok je kepala dia. Menyakitkan hati nah. Dahlah org beli buat husband org. Ada kang husband org kata bagi dia benda rosak kang...cehhh.

...Mencikkkkkk. Bazir duit aku je beli :(









Blog Pilihan Entry Ini :) 
:::::: :::::: 
AMY AMEERA MEKU-UP 
-- Click SINI :) Siapa yg memerlukan 
khidmat andaman utk nikah, sanding, 
tunang, dinner etc ....MUST hired Amy 
Ameera!!! Why??? coz her touch mmg 
sgt superb! Dijamin tak akan menyesal ^_-

:: (nak being featured in this section? 
Jadilah salah seorg drdp pengiklan zie :) 
Click ----> Here! utk lihat pakej :: 






Zie MadinCopyright©

20 comments:

Ciare Baha said...

Gamba kat atas tu gamba latest Zie ke? Wuaaah cptnye kembali kurus. bestnya :)

~♥dieyba_baby♥~ said...

sbr akak.. tp cantik la, nmpk klasik larh..

zh-ena said...

cantik la warna dia suci jea

Zie Madini said...

CIARE
-- a'ah dear. gambar latest tu. nampak kurus dah kan? yayyyyy bangga! hahaha

~AmyLiana86~ said...

cantik tp tula kan..huhhu

Isteri kepada Suami said...

Assalamualaikum wbt..

Sofia pun xsuka jln sorg2..tapi kalau dah terpakse..harus jgkla redah..kalau dulu mana2 pg mmg kne sm syuk..tp skg..kalau tak penting tak keluar sgt2..lbh suka duduk rumah je

regards,
Unsmiley

YaYaNsMuM a.k.a YM said...

Tu la kan, tak reti betul la shopping sensorang, hihihi....

Nory Zoulkefle said...

nory pon tak biasa shopping sorang2...mesti nak berteman...hehe

Siti Nurhayati Dollah said...

apa rahsia zie ni. Hehe cepat dah kurus.

Dila Abdullah said...

tapi kan, cantik la lampu tu... serius.. sweet jer tengok..

Dila Abdullah said...

btw, seriussssssss..... kurus sudah kamu.... baper Kilo da ni????

Zie Madini said...

SITI NORHAYATI DOLLAH
-- rahsia dia ek? skip breakfast, makan 2x sehari dgn amount nasi yg sedikit...hehehe

zie kalau zie jogging 2,3 kali dlm seminggu....lg cepat berat zie turun. Tp itu lah...zie belum boleh jogging. baru je habis pantang :D



DILLA
-- Last zie timbang dulu is 57kg. itu awal bulan ni. Skrg ianya turun lg...coz zie rasa seluar jeans pun dh longgar tang bahagian paha.

but zie belum lg timbang berat yg paling latest. Tu yg once husband zie balik nnti, zie nk beli penimbang...senang nak monitor berat :D

Ayie Abas said...

kena hati2 jugak klu nk keluar shopping sorang2...lebih baik klu pergi ada teman...yg kita kenal

sweethOneY said...

Kurus dah !!

Yunk, aku selalu je jalan shopping sorang2 hehehe takde rasa bodoh ahhhh rileks je lagi best sbb takyah nk tunggu2 org :D

izyantyPersonalTaste said...

a'ah dah kurus he3...tol lah kalau shoping sorang2 rasa pelik, cpt2 cari brg terus nak balik je huhuhu..

Zura said...

cantiklah kaler dia...

Riena Haiqal said...

kurusnya zie.. hot mama gitu.. cantikla...
saya selalu juga keluar shopping sorang2..memang tak suka sebab semua orang nak tgk kita je.. menci sangat. tu pasal kadang2 saya suka bawa haiqal

Zie Madini said...

SWEETHONEY
-- haha. kau biasa ek shopping ssorg. aku sumpah sgt tak biasa mmg terasa cam bodoh je....hahahaha.sgt janggal dan kekok taw. cari brg pastuh cepat2 kuar.

takde istilah window shopping ke apa taw. hehehe

Misz Mieza said...

Lawa ar table lamp ni Zie.. Nampak mewah walaupun murah.. Longgar sikit takpela kot, standard ar barang murah kan? Asalkan berfungsi kira ok la.. Mana nak cari table lamp lawa murah2 cenggini ekk kat sini ? Huhu..

azizah :) said...

akak makin cantik lepas bersalin.. berseri2 tau....