Si Kecil Zie Yang Comel... Hehe







Assammualaikum kawan-kawan blog mama :) Mikail baru je lepas mandi ni taw. Mak Nek yg mandikan Mikail. Ini pun Mak Nek yg kemaskan Mikail....sayang Mak Nek ketat-ketat ^_^




Mama Mikail ni kan...bukan nak tolong Mak Nek pakaikan baju utk Mikail. Tangkap gambar Mikail je kerja dia. Dahlah org tgk bogel ni mama oiiii....malu la Mikail.





Mikail nak ambil kain lampin ni je lah utk cover badan Mikail yg putih ni...hehehe.





Bila siap semuanya....baru lah syorga Mikail beradu di buaian :) Mikail tido dulu ea, pakcik makcik. Esok lusa ada lagi ler Mikail interframe dalam blog mama ni... hehe.





P/s: 
Tak sbr ar zie nak tunggu 
mikail ni dah besar uols. Boleh
dia sendiri tulis blog dia tu nanti.
Nak didik Mikail jd blogger gak.
Baru turun temurun blogger :D







Blog Pilihan Entry Ini 
:::::::::::::::::::
Blog Ieyra
-- Click SINI to view her blog :)

:: (nak being featured in this section? 
Jadilah salah seorg drdp pengiklan zie :) 
Click -->> Here! utk lihat pakej ::





Redbloodsnow Copyright©

19 comments:

Mila Ahmad said...

Mikail muka papa dia lah..

Dawia HP ❤ said...

Comelnya baby..
dah nampak berisi dia..hehe

Riena Haiqal said...

eh eh comelnya Mikail.. hahah dia cover badan dia la.. heheh dah pandai dah Mikail ye

My Life's Journey said...

waaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa dah besar da mikail .. comelllllllll .. aie yunk ..baby mikail dah makin seriras la gan papanya ..

part nya senyum mcm ktk (^_^)

:: Riri-Fatieha ::~ said...

hehe comel tngk dia tido...

genuine1224 said...

comelnya dia.. dah bulat dah pp

ct cheery said...

xleh la tengok mikail ni..geram!!!!naknok baby mcm tu jugak..waaa!!!!

Atien Dyana said...

alhamdulilah, hes sooo adorable.. :)

Misz Mieza said...

Alololo, seronok dia dah segar kena mandi ngan mak nek ye.. =)

ucupiza said...

bulattt mata die...comelnya..

yaya ade said...

alolo comelnyeeerrr :)

dah follow :) http://yayacaramel.blogspot.com

Bro Framestone said...

Ops seksinya dia... cover sikit, cover sikit

Dayang Syazwani said...

weee.. lama aku nak khatamakan dari mkail lahir.. akhirnya!
tiga hari aku baca blog ko yang...
hihihih...

saangaaat x nak ketinggalan. :)

azizah :) said...

comeynya mikail ni kak! macam muka papa dia lah.... anak papa....hehehe

Umi Kalthom said...

Sekejap je dah besar si comel nih..

Che Rosliza Che mat said...

hensemnya mikail...

pwincess AJA said...

mikail dah bam2 skit..comeyll sgt!

pst:sorry kak zie xdan nak sms tanya khabar mikail.busy beee.sempat tgk blog je.huhu

Isteri kepada Suami said...

Assalamualaikum wbt..


Heeeeee...comelnye dieeee

regards,
Unsmiley

YaYaNsMuM a.k.a YM said...

comelnyer Dak Mikail ni...:)