Sunsilk Good Times Contest





Perhatian wanita-wanita semua! Ceaaa...hehe. Uols berpeluang utk mengemukakan idea utk aktiviti to have "Good Times". Buat your itinerary of choice drpd aktiviti-aktivit yang di berikan iaitu Brunch ShoppingSpree, Mani-Pedi atau menghabiskan hari ada di luar kota. 

25 yg pertama memilih the most popular combinations (akan menghabiskan thier good times bersama-sama rakan) akan di pilih utk mengalami Sunsilk Day Out bersama rakan mereka :) 

Selain itu, salah satu drpd 25 yg bertuah tadi akan memenangi Hadiah Utama yg bernilai RM15K! Wow bukan? So pe tunggu lg...mula memilih sekarang! ^_- Good Luck









** This advertisement is brought to you by Zie Madini

5 comments:

~AmyLiana86~ said...

kalau menang kan best..hehe

Misz Mieza said...

Dah pilih dah.. Kekeke.. Sesaje, suka2 meramaikan majlis.. Haks! ^_^

Kalau terpilih pun belum tentu dapat join.. Huhu..

Riena Haiqal said...

sunsilk tu

YaYaNsMuM a.k.a YM said...

wah...hadiah contest skrg ni kelas-kelasss gituuu

azizah :) said...

hadiahnya menarik sungguh!