Tak Lama Lagi Start Kerja Sudah






Seminggu lebih je lagi tinggal cuti bersalin zie. Pastu...kembali ke alam bekerja dan bermulalah kehidupan sorg wanita yg bergelar a working mom :) Adakah zie ready utk semua tu? Kompom punya akan penat giler zie nanti. Coz uols pun dah sedia maklum zie nyer paperworks camne...

...aduhaiiii. Frankly speaking, zie ada a lil bit worry about it taw. Takut tak leh cope :( Takpe takpe...be positive! I can do it! Hazizah maaa. Sure boleh...hehe. Gamebate! ^_-






Blog Pilihan Entry Ini :) 
:::::: ::::::
BLACKRIBBON CLOSET
-- Click SINI!!! Tempat mejual handbag,
tops, jacket, perfumes, dress dan byk lagi.
Lawa-lawa taw. Jom shopping!

:: (nak being featured in this section? 
Jadilah salah seorg drdp pengiklan zie :) 
Click -->> Here! utk lihat pakej ::




Redbloodsnow Copyright©

11 comments:

Siti Asiah said...

Insyallah boleh...bb sape jaga nanti?

Mon MonaLea said...

sikpa..buat pelan2x. diopis polah kerja dirumah masa utk mikail

Dila Abdullah said...

peh, confirm macam blur2.. 2 bln tu cuti panjang...

Qaseh Suhaida said...

yess..u can dear. selamat kembali bekerja..

Saya Disini said...

selamat bekerja nnti

Riena Haiqal said...

pastinya sedih sebab nak tinggalkan baby utk g keja.. saya pun masa mula2 nak g keja lepas habis pantang aduhai balik2 call baby sitter tanya keadaan baby.. hahahahah

azizah :) said...

nama azizah juga :) sure boleh kak! hehe

akak cuti bersalin dua bulan je eh..aduhai macamane la tu kan...

bspotgurl said...

Salam Zie, dah lama giler x singgah blog Zie.. dari sebelum kawin then now dah jadi mother? So, hows your life with husband & anak? Semoga sihat & ceria selalu..

zh-ena said...

mesti boleh punya..
cha yok cha yok

Misz Mieza said...

sekejap je kan masa berlalu.. rasa macam baru je lagi zie bersalin.. Tup tup dah nak start keje dah.. Tup2 dah sebulan lebih dah umur Mikail..

Isteri kepada Suami said...

Assalamualaikum wbt..

Dont worry..insya-allah...zie blh hadapi nih semua..

regards,
Unsmiley