Tak Merasa Lagi Lerr Gaji FREE... Huhu




Psssttt...pd hari isnin lepas, kan uols. Semangat giler kooo zie turun kerja. Itulah buat pertama kali dalam sejarah hidup zie bekerja...takde istilah monday blues :D Hiksss. Mmg semangat nah. Almaklum ler...back working selepas 2 bulan dok makan gaji free...hikhikhik

...syorga apa makan gaji free. Kalau boleh nak tiap-tiap bulan kooo mak nyah. Hahahaha :P




Once melangkah je masuk dalam opis...colleagues nyer 1st impression ---> "Wahhh...slim dah u, Hazizah" <--- kasi zie muka kagum lak dorg. Sumpah, vangga mak noks. Dulu dorg dok say zie gemuk...now, i had my body back within 2 months sahaja...

...siapa tak bangga? Hohoho




Oh ye...inilah dia colleague zie yg sgtttt zie rindu, Felice Megan Chan :) Byk kerja zie yg dia tolong settlekan.   Felt relief gak ler bila tak macam lipas kudung buat kerja. Hehehe. Thanks dear. I owe u one :)  Nanti belanja ice cream ye ^_- winkss...








Blog Pilihan Entry Ini :) 
:::::: ::::::
Blog Ardini Humaira
-- Click SINI utk view her blog :)

:: (nak being featured in this section? 
Jadilah salah seorg drdp pengiklan zie :) 
Click ----> Here! utk lihat pakej ::





Zie MadinCopyright©

10 comments:

ct cheery said...

fewiit!!!ais-cream jer..blanja la kepsi..hahaha

ChEnTA LiEYza said...

huhu... slmat kembali bkeja kak zie.. :) jaga badan bah kak zie oo.. even ada baby..bdn mok jaga biar slim slalu.. :)

Myra Jay said...

Bestnyer kembali ke bentuk asal... ;)
Mesti la bangga kan :D

Miss Volvo said...

seronoknya dia masuk keje :P

atty's said...

nak eskerem gak..selamat bekerja zie.

Riena Haiqal said...

memang semakin slim melim dah Zie ye.. semakin berseri2 dan cantik sangat... semangatnya dia nak masuk keja ye..

syamimihaziqah said...

Awww ada apa2 tips tak? Hehee

Belanja Baskin Robbin la, hari ni 31hb. Diskaun 31% :D

Misz Mieza said...

Betul2.. Bila dah lama sangat bercuti, semangat dia lain macam sikit nak mula keje balik.. Tambah2 MM ni ha.. Dah lama sangat duk umah.. Semangat berkobar2 nak keje balik.. Huhu..

Dila Abdullah said...

waaaahhh, bile la my turn nak rasa gaji free 2 bulan ni??? tak per, 3 month jer lagi...

azizah :) said...

excited kan kak balik dari comfinement nak masuk keje balik! semangat! hehe