Teddy Bear Stocking Yang Comel Buat Si Comel Mama :)




Semalam zie pun ada beli something buat baby Mikail taw. Beli barang utk papa, kena beli barang utk anak gak. Baru adil...hehehe. Ceaa...ada ke camtu? :P Zie ternampak this cute Teddy Bear stocking. Terus hati berkenan kooo.

Ianya jenis knitting...dijamin kaki Mikail akan sentiasa panas bila pakai ni nnti...hehe.






Weeewitttt...ada anak org tue pakai stocking baru koooo uolsss. Hehe. Kirim salam kat stocking ek, Mikail. Comel nah...secomel engkau. Ceaaa...hehehe :P




 

Benda yg comel buat insan yg comel, betul tak uols? ^_^ Suka arrr tgk kaki Mikail. Kecik nah...Best kooo dah ada anak uols. Pengubat kebosanan engkau :) Dan dan lagi skrg ni Mikail dah pandai bawa zie bercakap taw...

...dia cakap bhs baby dia lah. Pastu senyum-senyum...so cute! Ada masa nanti zie ambil video utk uols tgk ea....hehe.










Blog Pilihan Entry Ini :) 
:::::: ::::::
MY LUVLY BABY
-- Click SINI!!! Tempat mejual
barangan baby :)

:: (nak being featured in this section? 
Jadilah salah seorg drdp pengiklan zie :) 
Click ---> Here! utk lihat pakej ::




Zie MadinCopyright©

17 comments:

Misz Mieza said...

Alololo.. Tiut! Geram betul tengo Mikail ni tau.. Bestnya kalau dapat dukung nih.. Nak picit2 pp gebu dia sampai merah.. Hehehehe.. =)

JaSSNaNi said...

aah la.. comel betul kat kaki mikael.. :) eee geram kan tengok stokin2 skrg ni.. cute2 belaka..

Miss Volvo said...

geramnya tgk baby mikhail kan kan rasa mcm nk tarik2 je pp tu hahahaha

Mila Ahmad said...

cute socks tu bila mikail pakai.

Dila Abdullah said...

comel yer.. sock yang nmpak mcm shoes.. sesuai tok baby... dila nak cari yg macam ni la... tak kan kecik2 nak pakai kasut lak kan??? aduhai, nak kena cari macam ni gak ni...

My Life's Journey said...

cutenyaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa .. kmk gik teruja taga stoking ya yunk ..cutenyaaaaaaaa

Cik Kema said...

comelnyaaaa mikail~~~

shafiqabdshukor said...

comel.. ditambah lg dengan stokin comel.. heheheh

Qaseh Suhaida said...

sgt sesuai dgn mikail...mikail tambah comeyyy kalah teddy bear hu huu

yaya ade said...

tagged mama mikail sini. hehe :D

http://yayacaramel.blogspot.com/2012/10/jom-follow-mengfollow-by-puteri-ennaidi.html

Mon MonaLea said...

cute sekali jak

genuine1224 said...

comelllllll..stokin and tuannya..

Riena Haiqal said...

comelnya stokin tu.... eeeee geram tengok kaki mikail... rasa mo gigit2 pulak

Miza Yusof said...

Comel kasut baby :)

pwincess AJA said...

putih gebu tol mikail neh.geram auntie aja tengokkk!kalau ada rezeki nt nak jumpa mikail!:))

zh-ena said...

mmg cute

azizah :) said...

alala cutenya kak! sumpah seronok ada baby! nak baby sendiri jugak..huhuhuhu