Uiii...Berubah Giler Muka Mandy Moore Gara-Gara Botox Dan Pembedahan Plastik





Jujur zie katakan...muka dia sebelum tu lot more better dari muka yg selepas tu. Muka yg before tu nampak sweet and innocent je. Siapa yg setuju dgn zie, angkat tgn...hehe. Well, salah sorg dokto pakar bedah plastik, Dr. Anthony Youn mengatakan...


"Tidak mungkin wajahnya berubah dengan teknik urutan atau senaman kerana saya suspek dia mungkin telah melakukan suntikan Botox di bahagian dahi sehingga menyebabkan keningnya menjadi rata. 
"Dia juga mungkin membuat implan dagu bagi mendapatkan wajah yang lebih bersegi," kata Dr. Anthony Youn

Tu la kan...ketara nah perbezaan tu. Dah elok-elok muka ciptaan ALLAH semanis itu, tetap gak nk ubah itu ini. Kan dah kurang cantik dah...hemprhhh. 









Blog Pilihan Entry Ini :) 
::::::::::::
Blog Izza a.k.a SweetHoney86
-- Click SINI utk view her blog :)

:: (nak being featured in this section? 
Jadilah salah seorg drdp pengiklan zie :) 
Click -->> Here! utk lihat pakej ::





Zie MadinCopyright©

9 comments:

Mizz Coki said...

muka lama = sweet, natural
muka baru = very the bapok!

Mumu al-ibtisam said...

muke dier yg the latest nampak lebih garang..

ct cheery said...

urmm...toi2x,dah manis dah muka asal tu..

Riena Haiqal said...

muka dia sebelum buat botox tu lagi cantik dan natural sangat.. suka sngat tengok muka dia sebelum tu..

~♥dieyba_baby♥~ said...

aah la akak.. muka dia yang sblm lg cntik kan.. ermm mat salleh mmg suka botox2 dan bedah nie... kita dpt muka cm dia pn da kira bersyukur da..

Misz Mieza said...

Dorang kira apa Zie.. Tau nak lebih cantik jer.. Tapi tak sedar wajah yang sebelum tu lagi better dari sekarang..

Zura said...

org putih..lantaklah...

YaYaNsMuM a.k.a YM said...

a'ah la...yg lama lagi cantik n sweet...haishhh

azizah :) said...

betul... suka muka nature lagi!