Wahhh... Ada Hadiah Lagi Kooo Baby Mikail :)




Hehe...semalam zie gi rumah my mother-in-law. Alih-alih emak mentua zie pass kat zie this paper bag. Hadiah buat Mikail dari bini abg suami zie, Kak Lin :) Alolololo...aritu time Mikail baru di lahirkkan, dorg dah pun bagi hamper siap ada baju bagai taw.

...ni dapat lg Mikail dari dorg? hehe...rezeki kau ler anak ku :P





Inilah dia yg Mikail dpt. Baju yg siap dan seluar sekali (kalau weols org sarawak panggil baju cam gni, baju monyet..hehe) dan sepasang kasut ladybird yg sgttt comel :)





See...super comel kan stocking ladybird ni kan? Tak sabar zie nk pakaikan kat kaki mikail yg kecil tu...hehehe. So mikail...cepat say thank you kat Aunty Lin ^_^ Ceaa...macam lah anak kau dah pandai berkata-kata :P hiksss....









Blog Pilihan Entry Ini :) 
:::::: ::::::
Blog Ardini Humaira
-- Click SINI utk view her blog :)

:: (nak being featured in this section? 
Jadilah salah seorg drdp pengiklan zie :) 
Click -->> Here! utk lihat pakej ::



Zie MadinCopyright©

16 comments:

~♥dieyba_baby♥~ said...

comel nye akak... ladybird agi tu.. klw mikail pkai msti comel kan...

nur anis said...

untungnya mikail..hihi...

Dila Abdullah said...

alolololllllooo, ni la namanyer rezeki anak....

Che Rosliza Che mat said...

cutenya kasut tue...

~AmyLiana86~ said...

cantik stokin tu..suka lady bird..

genuine1224 said...

amboih..jeles auntie mikail asik dpt hadiah je

Mila Ahmad said...

Alalala cumel sgt baju ni.

Qaseh Suhaida said...

alo comeynya stokin ladybird tu kalau Mikail pakai lagi bertambah2 comeyyy kan

Riena Haiqal said...

comelnya... suka tengok stokin dia.

Misz Mieza said...

Stoking tu dah satu set ngan bantal mucuk Mikail.. Hehe.. Cute! ^_^

Bie said...

murah rezeki mikail ;)
baju monyet tu cmel la ><

My Life's Journey said...

comelnyaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ..bestnya .. mesti best dapat pakaikan dengan mikail tok yunk .. stokin 3d cute2!!!!

Zura said...

org kata ambik berkat bersedekah...

Siti Asiah said...

murah rezeki Mikail yer...(",)

YaYaNsMuM a.k.a YM said...

wahhh...dpt hadiah lagi...best2...rezeki...alhamdulillah

azizah :) said...

ya Allah kak! comeynya baju tu... untungnya mikail... dia pakai bertambah2 comey tau