Welcome Back PrincessRedbloodsnow.Blogspot.Com URL... Hehe :)






Akhirnya...selepas puas berfikir dan berbincang dgn husband, akhirnya zie revert back blog zie using URL zie yg lama iaitu http://princessredbloodsnow.blogspot.com :) Semuanya gara-gara nuffnang..hehe. Nak panggil zie a money face ke apa...panggillah. Malas nak peduli...hehe.

...Zie dh pun hampir setahun guna domain sendiri (www.ziemadini.com) dan sepjg tempoh tu, satu sen pun takde earning nuffnang masuk padahal reader almost 2,000 org sehari. Tu yg zie putuskan utk revert balik ke old URL...

Dpt gak zie back spt dulu, berblogging sambil earn money :) dan dan lg dah ada anak ni...memerlukan bykkk duit kooo. Hehe. So "Selamat Kembali URL lama kuuu..." ^_- winkss











Blog Pilihan Entry Ini :) 
::::::::::::
MUMMY FITRYNA IN DA HOUSE
-- Click SINI utk view her blog :)

:: (nak being featured in this section? 
Jadilah salah seorg drdp pengiklan zie :) 
Click -->> Here! utk lihat pakej ::




Zie MadinCopyright©

16 comments:

YaYaNsMuM a.k.a YM said...

Oo...revert back yer...oaky, Zie...apapun, Gud luck ya!:)

~AmyLiana86~ said...

sb tu cik epal pun xtukar dia punya url..amy aritu terdetik gak nk de domain sndiri tp bila zie kate cmni xnk la..huhu

Zie Madini said...

YAYANSMUM
-- hehe...pssst, smlm z tuka kan...pagi ni bila z check nuffnang zie...terus menaik rm9 taw, YM :)


AMYLIANA
--- haaa better tak yah amy. kang jd mcm z, menyesal. lainlah kalau kita ni famos blogger mcm redmummy.com yg ada berjuta readers dlm sehari.

haaaa...kan. thats y cik epal pun tak tukar :)

Riena Haiqal said...

owh yeke Zie... Apa2pun welcome back url lama.. heheheheh.. dan selamat bernuffnang

Isteri kepada Suami said...

Assalamualaikum wbt...

Ohh ade kesan ekk kalo tukar url...yela..even hobi..tp bila dah blh dpt side income..harus tak blh ditolak kan...rezeki jgn ditolak..musuh jangan dicari kannn..hehe

regards,
Unsmiley

zamzarina said...

waa..baru la leh nengok blog zie kat opis...kalo tak kena block ..;)

genuine1224 said...

pulak.. syok la hari2 earning naik. i ni nan hado.. update pun jrg2.. hehe

syamimihaziqah said...

Duit itu penting. Huahaha :D

Misz Mieza said...

Tu dia.. Terus naik ko earning Nuffnang.. Nampak gaya cenggini dalam sebulan dah boleh cashout la Nuff dia.. Hehehe..

Bie said...

baru 1 hari dah naik gitu.. caya lah kak zie.. nanti kongsikan resepi kejayaan dengan nuffnang sama tau ><

Zura said...

pd akak selagi blogspot xde masalah serius akak akan tetap setia ngan b/spot....hehee

Puteri Panda said...

yeah! kak zie dah kembali. URL princessredbloodsnow la mula2 saya tahu pasal blog kak zie. ^___^

Uchi kay-f @hmad said...

semoge dimurahkan tuk mummy mikail ni...

YaYaNsMuM a.k.a YM said...

RM9!!!wahh..itu suda bagusss tu Zie...ish2...okay2, maintain Blogspot, free pun free kan?:)

YM maintain domain berbyr ni dulu la kot, coz YM nak kejar google search first page coz YM kan jual produk shaklee.YM nak harap Nuffnang, tapi, alahai...takut tak sempat 2014, zie...huhu...

azizah :) said...

yeke kak... baru cadang nak pakai domain... tapi kawan jijah pakai domain ada jer BE dia.. aikk pelik..hehhee

Pinkbubblegumprincess said...

pernah terfikir mok tukar domain..tp tkt mmg ada efek kat blog..huhu