Wish List 2012 ke-2 --- Barangan Untuk DSLR


Hehe...byk nah wish list zie uk tahun ni ek? Aritu letak wish utk belikan diri sendiri handbag Guess. Kali ini plak...nk tambah lg senarai wish zie. Entah dapat ke tidak di tunaikan ek? Hehe. Takpe...zie still ada 2 bulan je lagi utk tunaikan :D

...kalau tak tertunai gak, qada' taun depan je la...hehe. Kali ni zie nk barang-barang utk DSLR zie :)




1st --- DSLR Camera Filter. Zie nk filter yg jenis polarized. Baru lawa nnti gambar yg zie snap kelak..hehe. Mahal menatang ni kooo...maybe next year or next next year baru tertunai kot :P




2nd --- Tripod for DSLR camera :) Yg ni senang if nak tangkap gambar sendiri or gambar sefamily :)




3rd --- DSLR Cleaning kit. Haaa..ni je benda alah utk DSLR yg murah. Senang zie nk bersihkan my DSLR. Guna bahan pencuci khas sendiri baru lens camera tak calar :)








Blog Pilihan Entry Ini :) 
::::::::::::
Blog WAWA
-- Click SINI utk view her blog :)

:: (nak being featured in this section? 
Jadilah salah seorg drdp pengiklan zie :) 
Click -->> Here! utk lihat pakej ::




Redbloodsnow Copyright©

14 comments:

Herma Julianny said...

beli sikit-sikitlah kak..=)
alamak, kmk dh bukan pengomen tegar gik???

SyUhAdA said...

nk DSLR jgk..

Isteri kepada Suami said...

Assalamualaikum wbt..

A'aa alat2 DSLR memang mahal2...lg sedih bile tripod sofia hilang tah ke mana..missing lps punggah2 brg kemas lepas kahwin..sampai skg tak jumpa..huhu :(

regards,
Unsmiley

Misz Mieza said...

Hoho! Mahal2 nah.. Nan mampu den.. Sobs! T_T

Riena Haiqal said...

hehehehe..semoga tercapai la wishlist ZIe tu.. pelan2 la kan.. mana tau ada rezeki leh beli sikit2

Mila Ahmad said...

sikit-sikit lama-lama jadi bukit huhu...mila pun nak beli DSLR tp xtahulah bila dapat.

~capital N~ said...

barape eh harga dslr nie mase zie beli??
model ape ye??

:)

MERAN QAMAR said...

haluuuuuuuuu kala nok tripod sebijik gtu saye ada.... ada lebih2 je boleh nego simpan xguna jual kat org yang nk boleh jeeee.... cleaning kit pun ada

Zie Madini said...

CAPITAL N
-- time husband akak belikan DSLR ni utk akak...time tu tgh raya promotion RM2,100 je. if tak promotion RM2,400 something kot.

model DSLR ni Nikon D5100 :)


MERAN
--- haa yeke. if nk jual dgn zie, brapa charge ek? hehehe

Norazira Ismail said...

Salamm.. Hi., kak zie..

Azira pn baru2 ni ada juga beli DSLR Nikon D5100.. Tapi kenapa kak zie beli xdapat semua tue.. baru2 ni azira beli dkt KL,azira blh dpt fullset Tripod, UV Filter,and cleaning dgn hrga rm2000 je.. kenapa kak zie blh xdpt tripod ye., sedangkan ni brg wajib dia akan bgtaw..

:: Riri-Fatieha ::~ said...

zie nnti share tips n tuto utk guna camera dslr ni. dah beli tapi tak tau guna pula. manjang je guna auto mode. hehe

Wahidah said...

wah byknya wishlist zie

azizah :) said...

wah hebat! nak DSLR gak!

YaYaNsMuM a.k.a YM said...

DSLR....bila la agaknya YM boleh dapat...hihi...