Yayy! Dah Boleh Start Makan Jamu ^_-


Baru hari ni zie start nak makan jamu Mustika Ratu yg zie beli utk dalam pantang. Why baru sekarang zie makan jamu??? sebab...aritu zie kena habiskan ubat Homoeopathy. byk giler woooo...tu yg lama nah nk hbiskan..huhu.

Sebijik makan pagi...dan yg satu botol lg, makan belah petang :)





I want my body back! hehe...leh sentiasa awet muda nnti...ceaaa. Hehe. Apa yg penting...skrg ni nak kuruskan bdn :) Skrg berat dah turun ke 60kg :) Still ada 10kg lg utk di kurangkan...gambate!










Blog Pilihan Entry Ini :) 
:::::: ::::::
MY LUVLY BABY
-- Click SINI!!! Tempat mejual
barangan baby :)

:: (nak being featured in this section? 
Jadilah salah seorg drdp pengiklan zie :) 
Click -->> Here! utk lihat pakej ::






Redbloodsnow Copyright©

14 comments:

JaSSNaNi said...

makan jamu plak ye.. SELAMAT MENGHABISKAN ubat jamu.. :P :) kalau bab2 ubat ni.. akak mmg slow juga..
comelnye superman kecik tu.. kiss sama dia tau.. :)

Isteri kepada Suami said...

Assalamualaikum wbt..

wahhh cptnye dh turun berat..tahniah!! hehe..

zie..nk tnye..baju mikail dlm pic tuh yg pakai baju superman tuh zie beli mana?online ke? sofia nak kasi hadiah kat member die pun lahirkan ank laki..mmg carik bju baby mcm tuh tp xjumpa lg

regards,
Unsmiley

Riena Haiqal said...

selamat berusaha ye Zie.. masa utk kuruskan badan pulak lepas ni.. (^_^)

cik chinta said...

byknye kn trun kn. huu..ritu pegnen nek bp kg?

Zie Madini said...

Isteri Kepada Suami
-- zie beli kat kuching ni, sofia :)

✿ n.i.e.y.x.z.h.a ✿ ™ said...

Zie..baru sempat nak menyinggah kat sini..lol..rupernye dah bersalin! Congrats zie on your newborn..and selamat berpantang..comel baby..putih melepak mcm mak die..enjoy ur confinement period..pantang betul2..body tu nak pakai lame tu..huhu..pesanan org tua2 ^-^

Zie Madini said...

CIK CHINTA
-- masa pregnant. berat 76kg. bila dh bersalin (skrg ni) dah 60kg. 26kg turun,...hehe

~AmyLiana86~ said...

comel betulla anak zie nie..

zie even 60 pun muka zie tak nampak mcm 60..mukin naik tang lain kut..hehe..kalau amy mesti pp temban giler..huhu

YaYaNsMuM a.k.a YM said...

Gud luck yer, Zie..:)

Misz Mieza said...

Gambate ne! ^___^

Dila Abdullah said...

confirm boleh...
kena rajin dan yakin..

Myra Jay said...

Selamat ber'jamu ye Yunk, Mikail nyusu badan tak, kalau ya kena tengok jugak lepas makan jamu baby ada effect tak macam kembung or apa.
Sebab adik myra tak makan apa2 lepas salin sebab baby tak tahan.
Sekarang baby dah 6 bulan baru boleh makan ubat/jamu

CHU MAJORFLAVA said...

makin berseri..kacak ktk!!

azizah :) said...

wah banyak turun.. berat asal akak 50kg..kecik gak tu..chaiyok2 kak.. akak boleh.. jamu jamu..hehe