Yippie!!! Dah Boleh Start Pakai High Heels Lagi ^_^





Fuhhh...akhirnya, dpt gak zie sarung my high heels lg. Hampir setahun kooo dorg dlm rak kasut tak dipakai-pakai. Sure merindu dorg dgn duniar luar...hehe.





Ini adalah my fav heels. dia nampak cam sempoi je. Sesuai utk gi mana-mana. rasanya bila husband blk nnti, nk belikan a new heels lah. Nak cari heels Heatwave lah nanti. According to Felice n Tilla, kasut brand Heatwave selesa dipakai...

...hopefully ada yg di kenan nanti :)








Blog Pilihan Entry Ini 
:::::::::::::::::::
Blog Ieyra
-- Click SINI to view her blog :)
:: (nak being featured in this section? 
Jadilah salah seorg drdp pengiklan zie :) 
Click -->> Here! utk lihat pakej ::




Zie MadinCopyright©

15 comments:

Bie said...

selamat berkhidmat kembali buat semua heels haha

Misz Mieza said...

Amboi, rocknya heels Zie.. MM ni suka memang suka ngan heels.. Rasa so feminine bila pakai kan ? But then, my tumit tak tahan la kasut tumit2 tinggi ni.. Kalau nak tinggi pun, wedges je la.. Tu pun tak boleh lebih dari 1 1/2 inchi.. If not, kompem sakit abis satu kaki sampai ke betis.. Prefer flat jugaklah sudahnya.. Huhu..

Cik Nadz said...

woww..heels hitam tu mcm ankle boot!hebat! klau sy mmg tak mampu nk pkai heels..melecet n terpeleot..heee

My Life's Journey said...

Waaaaaaaa bestnyaaaaaaaaa ... mesti ktk nampak kembali gojes mcm dolok gik yunk .. hot mama (^_^)

~♥dieyba_baby♥~ said...

dieba baru nak update entry pkai high heels.. sbb dieba pn akan mcm akak setahun x blh pkai high heels.. ala sedih nye.. jeles tgk akak da blh pkai ksut tumit tinggi

~AmyLiana86~ said...

amy xsuka pakai heel..sakit kaki kut..=(

ct cheery said...

hehe..cantik2x heels zie,brand mahal ek?

Riena Haiqal said...

heheheheeh.. mesti tak sabar2 nak pakai high heels kembali.. (^_^)

Zura said...

boleh kumpul high heels lg...

nick dot anis said...

kasut itam tu cantik giler..i sukaa

♥nrina♥ said...

cantiknya...tp akak lebih suka wedges..takut jatuh je hehe..

Puteri Panda said...

kak zie, saya ada sepasang kasut Heatwave. memang selesa dipakai. paling best banyak design yg cantik! up-to-date. harga pun b'patutan. ^___^

Dila Abdullah said...

alamat nye, anak kamu jangan kamu yang dukung sudah masa pakai heels... kakak dila terpelecot masa dukung anak dia gan heels lagi tu...

YaYaNsMuM a.k.a YM said...

wahhh...kelasss kau Ziee...!:)

azizah :) said...

peh kakk... rocknya heel tu..kelassss la akak memakainya.. cayalah! hot gitu..