2 Lelaki Yang Zie Cintai dan Sayangi :)




Inilah dia 2 lelaki yg terpenting di dalam hidup zie skrg ni. My heart and my soul kedua-dua ni. Lebih-lebih lagi dgn si kecik yg pakai romper chelsea tu...hehe. Yang besar tu, belahan jiwa zie **ceaaa...hehe*

...yg kecik tu plak, nyawa zie :D Lambang cinta sejati zie dan suami. Complete rasa hidup saat lahirnya Muhamad Mikail. Pelengkap kehidupan p papa dan mama...xoxo







Blog Pilihan Entry Ini :) 
::::::::::::
MY QURAN DIGITAL
-- Click SINI utk membeli dan melihat
fungsi2 Pen Digital al-Quran. Miliki pen
ini utk memudahkan anda menghafal dan
belajar Al-Quran :)

:: (nak being featured in this section?
Jadilah salah seorg drdp pengiklan zie :) 
Click ----> Here! utk lihat pakej ::






Zie MadinCopyright©

12 comments:

Ayie Abas said...

comeyyy nyer anak zie tu :)

Mila Ahmad said...

Mikail cumel sgt !

~♥dieyba_baby♥~ said...

alahai comel nye mikail.. suka tengok muka dia..

ct cheery said...

alahai..sweetnyer..suami mesti terharu giler klu baca ni..

My Life's Journey said...

comelnya mikail .. yunk ..ambik la lagi gambarnya ..

Mysara Ab Rahman said...

mikail comel sgt2 la sis....

~AmyLiana86~ said...

betul tu zie..amy yg baru pregnant pun rase cm ya Allah lengkapnya hidup aku even baby xkeluar lg..doakan baby amy sihat n comel cm mikail yer zie.. =)

Misz Mieza said...

So sweet.. =)

Zie, boleh ke baby awal2 ni bagi duduk camtu.. Kalau family MM tak bagi lagi tau baby semuda 2,3 bulan ni duduk2 cani.. Pinggang dorang still tak berapa kuat kata orang2 berpengalaman.. MM pon tak sure sebab belum pernah ada baby.. Huhu..

Riena Haiqal said...

sama la.. kita ada dua hero tersayang dah sekarng ni.. hehehehehehehe

azizah :) said...

Alhamdulilah lengkap sudah keluarga akak.. bahagia sgt2 kan dengan kehadiran baby peyeri rumahtangga akak..

YaYaNsMuM a.k.a YM said...

Like Father Like son nie..:)

Dayang Syazwani said...

tu lah kan,
kalau dah ada anak ni.. anak didahulukan...
apa-apa, anak dulu... eeiii, x sabar lak aku nk merasa ada anak.. haha, kawen pn belum..