Ada 8 Tenders Untuk Di Siap... Whoaaa! Nangis




Morning uols! Dah breakfast, belum? zie sejak dah bersalin ni...zie skip breakfast. Diet katanya...puii ~ Walha asyik mentedarah...huhu. BTW, hari ini ada 8 tenders perlu zie siapkan. Team work dgn Ms. Lu and Felice.

...but it always be ME yg buat the hardest part :( Org bawahan kooo uols. Adat lah...hemprhhh







Pictures of me today ^_- Pashmina Shawl tu Zie beli kat Serikin :P Cream Blazer tu plak...my friend Tilla yg bagi. Lama dah dia bagi...cuma baru-baru ni zie start pakai. Coz baru muat maa. Kan skrg zie dh mengembang...huhu.

...selagi zie tak leh sarungkan jeans yg zie beli before preggy dulu...selagi itu lah zie considerkan diri zie gemuk dan perlu berdiet o_O













Blog Pilihan Entry Ini :) 
:::::: ::::::
AMY AMEERA MEKU-UP
-- Click SINI :) Siapa yg memerlukan
khidmat andaman utk nikah, sanding,
tunang, dinner etc ....MUST hired Amy
Ameera!!! Why??? coz her touch mmg
sgt superb! Dijamin tak akan menyesal ^_-

:: (nak being featured in this section? 
Jadilah salah seorg drdp pengiklan zie :) 
Click ----> Here! utk lihat pakej ::









Zie MadinCopyright©

9 comments:

Mrs Mikko said...

eh, mcm sm ja pasmina shawl ko tu ngan aku yang.. cuma aku warna biru. hehehe

neway, happy working day yaaang. daku cuti.. hihi

My Life's Journey said...

morning yunk .. pagi2 segar da mata kmk tga pic ktk ..i like ..muahhh

ct cheery said...

zie dah banyak kurus lah..mission complete!!!hihi

Premium Beautiful By Nurul Ain Zulkarnaind said...

diet! diet! hehehhee

azizah :) said...

like la gambar akak ni... smart dressup akak :)

Atien Dyana said...

kak zie, klau betul2 nak diet, jgn skip breakfast.. diet bkn bermakna skip breakfast nor lunch nor dinner.. bila skip breakfast, akak akan ada tendency nk mkn extra utk lunch.. a good diet is low carbs means rice tp bnyakkn protein, vegetables, fruits.. please2 jgn skip breakfast..:( worst pon mkn cereal or biskut..

zh-ena said...

klu nk dietkan zie jgn elakkan BF penting tu...
lg plak zie kena jaga pemakanan sebab zie BF jd apa yang kita makan akan bg kesan pd susu kita..

Misz Mieza said...

Kembang2 pun tetap gojes as usual! Salute ah! ^^,

Riena Haiqal said...

Wa banyak tu..... Memang tak menang tangan la kan... Cantik la zie