Amboiii...Paksa Anak Jadi Fan Chelsea Nampak



 

Oooo...baju chelsea je ea dibelikan utk anak. How about baju Manchester United...??? Tak plak dia papa dia belikan. INI TIDAK ADIL! Weh syg, zie yg lahirkan Mikail taw. Patutnya budak tu sarung baju MU...bukan Chelsea! 

...tu dia. Berebut tang baju ler plak. Haha. Inilah yg susahnya if papa mama sokong team bola yg berlainan. Yg jadi mangsa...anak jugak :P





 

Ceaaa...senyum ler plak dia pakai romper Chelsea tu. Dillah ni memang taw uols. Beli yg tang chelsea je. Yg tang MU...buat-buat buta plak dia. Mencik! Takpe Mikail...nanti mama carikan romper MU buat Mikail ek...

...Mikail harus masuk dlm team mama taw. Mama yg lahirkan. Ceaa...leh ker guna statement gitu, ek? lalalalala :D












Blog Pilihan Entry Ini 
:::::::::::::::::::
Blog Ieyra
-- Click SINI to view her blog :)

:: (nak being featured in this section? 
Jadilah salah seorg drdp pengiklan zie :) 
Click ----> Here! utk lihat pakej ::





Zie MadinCopyright©

9 comments:

Riena Haiqal said...

hahahahahah.. mogok sekejap ye. jom sokong MU ye Mikail...

Dila Abdullah said...

sama macam hubby dila... suka sangat chelsea... tapi seb bek dia tak la fanatik sangat gan bola... suam2 kuku jer.. lau tak hangin gak dila lau musim bola je, kena tinggal sorang2...

Misz Mieza said...

Senyum je Mikail sarung romper Chelsea.. hikhik! ^_^

YaYaNsMuM a.k.a YM said...

hihi...seb baik YM ngan YD satu team, MU...hehehe

azizah :) said...

comeynya mikaill kak! cer try dia pakai rompers MU senyum macam pic kat ats ni tak..ehehe

My Life's Journey said...

Comelnya mikail pake romper ya yunk ..semyum tandanya suka ya yunk hahaha .. cpa yunk ..kak tok kitak beli romper mu pas ya taga mcm ne mikail senyum ar hahah

Gadis Sarawak said...

alolo..comeinya.nak cubit! hehe

Qienah said...

hihi..ni dah de anak.. qienah ari tu blum ada anak si husben dah sibuk nak cr bju team kelate ye..peminat tegar TRW gak.. baba org kelate, mama ye lak org ganu..pepun mama ye org kelate gak..keluarga +kan.. ayh qienah kelate juga..:)

klu bab team luar memang peminat setia chelsea le si baba..nnt baba yepun mst beli cam bju mikail ni..tak kira le anak ye tu girl.hihi..

Dayang Syazwani said...

haha.. ko lahirkan lagi sorang ah untuk sokong mu yaang... nnt kalau ada match, meriah ah fogh..hihi