Baby Mikail Dapat Hadiah Romper. Banyak Lak Tue ^_-





Berezeki nah anak mama sorg ni taw. Sejak dia lahir...cam tak henti-henti je org bagi dia hadiah. If tak hadiah...org akan bagi dia "sampul berisi"...hehe. Ramai yg syg kat my baby Mikail...terharu dow. huhu. 

Kali ini, my lesbo, Ardini yg bagi buah anak buah dia ni. Hehehe.




Baby blue star romper yg comel :) Dia belikan 1 utk anak dia, dan 1 lg utk baby Mikail. Alolololo....kembar lerr romper dorg dua tu kalau macam tu ek, lesbo dni? hehehe. Thank you banget taw. Zie dok asyik lupa zie nk snap gambar Mikail pakai romper tu taw.

...once dah snap...karang tayang ek ^_- Winks... hehehe




 

Romper yg ini plak, pemberian Kak Nadia (kakak husband zie). Dalam pack tu ada 5 pcs rompers. Kesemuanya comel-comel belaka. Semakin terserlah kecomelan Mikail bila pakai taw...hehehe. Thanks kak Nadia. Luv ya!












Blog Pilihan Entry Ini 
:::::::::::::::::::
Blog Ieyra
-- Click SINI to view her blog :)

:: (nak being featured in this section? 
Jadilah salah seorg drdp pengiklan zie :) 
Click ----> Here! utk lihat pakej ::





Zie MadinCopyright©

12 comments:

zh-ena said...

cantik warnanya

Che Rosliza Che mat said...

murah betul rezeki anak zie tahniah..

~AmyLiana86~ said...

tuahnya mikail..=)

Qienah said...

betul2 murah rezeki..:)
aleesya byk juga dpt bju tp xdpt lg pkai..semua besar2..

AlyaaIBH said...

yeayy. bertambah dh koleksi baju mikail. hehe. alhamdulillah, rezeki anak. :)

:: Riri-Fatieha ::~ said...

wah murah rezeki gitu... jimat la duit mama mcm ni... hik hik hik

yaya ade said...

wahh murah rezeki mikail ni :)

Misz Mieza said...

Comel2 belaka! Mesti bertambah2 comel la baby Mikail ni cenggini.. Hehe.. =)

azizah :) said...

bertuahnya mikail.. semua syg dia tau..

Riena Haiqal said...

saya paling suka tgk kalau baby pakai rompers.. comel sangat....

YaYaNsMuM a.k.a YM said...

romper gini mmg comel..:)

Dayang Syazwani said...

aku suka tgk baby pakai romper.. ada satu page tu dia boleh toong sulamkan nama anak kat romper... comel! nama mama n papa dia pn boleh