Benci Nah Bila My Manager On Leave (×̯×)





Menyampah arrr akuuuu. Kerja Admin Account je. Tp work load dah macam assistance manage! Bila manager on leave, semuaaaaa kerja manager zie have to handle. Lari sana, lari sini kooooooo akuuuuu.  Sooo letih.

....pepagi dah rasa mcm nak pengsan. Belum lagi sampai jam 5:30pm nnti. Uwaaa! kalau mcm ini...gaji my manager half kasi zie lah. Baru puas hati. Seriously...i am sooo exhausted. work load semakin hari semakin macam apa entah.

...hate it!










Blog Pilihan Entry Ini :) 
::::::::::::
MUMMY FITRYNA IN DA HOUSE
-- Click SINI utk view her blog :)

:: (nak being featured in this section?
 Jadilah salah seorg drdp pengiklan zie :) 
Click ----> Here! utk lihat pakej ::






Zie MadinCopyright©

6 comments:

ct cheery said...

SABAR YEH ZIE..HUHU

atty's said...

takpe zie,berkat kita kerja dgn jujur dan ikhlas pasti ada ganjaran nanti

Dila Abdullah said...

tak bek merungut hal kerja... rezeki tu... mana tau lambat laun akan ada balasan nye... mcm dila, malas nak banyak citer... buat aje kerja, wpon hati rasa sakit, last2 boss nek kan gaji tanpa di minta.. orang len yang asyik kuar masuk minta nek gaji pon bos wat tak tau je... kesimpulan nya, kerja kena ikhlas n sabar je lah...

Misz Mieza said...

Tu tanda ur manager trust u more than others.. Takpe, sabar & buat je semua keje tu seikhlas hati.. Mana tau tahun depan naik gaji lagi.. Rezeki Mikail.. =)

Riena Haiqal said...

bawa bersabar ye Zie... Zie adalah pekerja contoh dan paling cemerlang..

azizah :) said...

sabar yer kak... akk pekerja yg dia boleh percaya so that dia serahkan semua kat akak..:)