Borong Sim Pack Digi




Tadi weols bertiga ke The Spring lagi :D Weols ni mmg suka lunch kat The Spring. dekat je dgn opis weols. hehehe. Boss kecik suroh belikan sim pack digi utk company. Alang-alang dah gi situ katanya.

...boss suroh ko uols. Harus say, YES BOSS! hehehe :P





Perempuan ni yg di pertanggungjawapkan utk beli sim pack digi tu. Tp dia ni kan...so shy koo. Tak terpanggil² dia dgn sales promoter kat ctue. Haishh...miss wong, miss wong. Should change ur attitude liao...hehe






Sudahnya Felice yg tolong dia....hehe. Nasib baik hado Felice. Kalau zie...kirim salam je la. Aku buat derk jugak...kehkehkeh.





Zie lak jadi pemerhati je. Sesambil tu dgn iPhone n Samsung phone on display. Perghh...gerammm kooo nak rembat satu. Kenapalah benda alah tu mahal sgt ek....hemprhh...






Tadaaa! see...byk giler kan sim pack digi ni kan? Its for traffic light junctions kat sites. Linking dgn telephone system...tu yg memerlukan line tu. Org tu dok tanya miss wong, kenapa beli byk sgt. Boleh ko Miss Wong slumber je jawap...

...ada kegunaan lah. sebab itu beli, katanya. Slumber je dia jawap. Zie n Felice tersengih je dgr :D













Blog Pilihan Entry Ini :) 
:::::: ::::::
BLACKRIBBON CLOSET
-- Click SINI!!! Tempat mejual handbag,
tops, jacket, perfumes, dress dan byk lagi.
Lawa-lawa taw. Jom shopping!

:: (nak being featured in this section? 
Jadilah salah seorg drdp pengiklan zie :) 
Click ----> Here! utk lihat pakej ::







Zie MadinCopyright©

10 comments:

Mrs Mikko said...

Oooo..
borong abisss korang eh..
owh, rupanya kena akai simcard utk smua tu..

nur anis said...

wow...banyak betul tu..

Isteri kepada Suami said...

Assalamualaikum..

Ohhh mmg gune digi ek? hehe..sofia baru nak jinak2 gune line digi..

regards,
Unsmiley

farah keifli said...

zie,macam mana nak letak watermark instagram itu?gn apps ape?

Zie Madini said...

FARAH
-- babe, kena buat manually. hehe. before masukkan dlm intagram. kena watermarkkan dulu. there's no application for it

watermark tu pun zie buat sendiri :)

zh-ena said...

mmg slumber gal ms.wong tu yea
garang tak :D

Misz Mieza said...

Tu dia.. Berabis borong.. Hehe..

✿A I N A A✿ said...

kalau pihak digi tengok, suka dorg.. hehehehe.. sis cantik.. =3

azizah :) said...

ambooii...borong sakan.. seronok la pihak DIGI gini ni..hehe

Riena Haiqal said...

Wah memborong nampaknyaaaaaaa.. Memang terbaikla