Buaian Elektrik Buat Baby Mikail



Dalam banyak² design...design bungaaaaa ini jugak yg papa dia belikan ek. Ada kang anak aku ni bujang karang jd "mat bunga" kang...hahahah :D Ermm...memandangkan si Mikail ni toooo bossy (nak di goyang dlm buaian non stop, sampai dia terlena. kalau tak, nangis..haishhh)...

...emak zie mintak zie dan husband belikan Mikail buaian elektrik tu. So that takde ler berjam² dia dok goyangkan buaian. Kan my mom yg jg mikail time zie kerja. Utk kurangkan bebanan emak (kesian koo berjam kena goyangkan buaian)...

...me n my husband terus belikan mikail buain elektrik ni. Dpt gak emak relex nanti...hehe :)




 

Nih dia si boss kecik ni. Syok kooo dia dok tido dalam buaian yg senantisa terbuai...hehe. Ngegada koo anak aku ni. Sgtttttt lah bossy. Namo bossy² ea sayang...kesian Mak Nek jaga dia sepanjang mama kerja taw...

...namo buli mak nek ea sayang....huhu









Blog Pilihan Entry Ini :) 
:::::: ::::::
BLACKRIBBON CLOSET
-- Click SINI!!! Tempat mejual handbag,
tops, jacket, perfumes, dress dan byk lagi.
Lawa-lawa taw. Jom shopping!

:: (nak being featured in this section? 
Jadilah salah seorg drdp pengiklan zie :) 
Click ----> Here! utk lihat pakej ::







Zie MadinCopyright©

13 comments:

~♥dieyba_baby♥~ said...

orang ckp buain tu ok.. tp klw hujan akak jgn pasang ey.. bahaya.. anak buah saya pn pkai nie.. snang kan..

Syuhadah Razali said...

manjanya dia..hihi...zie..buaian tu dekat bahagian kepala xde penghadang ke??bahaya la kalau nanti mikail dah lasak...takut jatuh kebelakang...

Zie Madini said...

SYUHADA
-- hehe..actually ada. ada tak tgk kain yg diikatkan tu. actually tu ler penghadangnya taw. emak ikatkan.

dlm gmbar nam[ak cam over dari kepala mikailkan. but its not. heheeh

AlyaaIBH said...

yeayy ! bolehlah mikail tidur selalu. hehe.

Zura said...

org ckp..buai elektrik nie boleh effect otak baby...so bewarelah mase gunekannye...

genuine1224 said...

sian mak nek dia nak kena buai lama2. tapi, jgn pasang kuat sgt, guna yg paling slow. sbb mikail kecik lagi, xbagus klau gegaran tu kuat. .

Riena Haiqal said...

inilah salah satu kebaikan juga.. dapat jimat masa kita... dulu pun mak saya yang jaga Haiqal.. jadi dia kena digoyangkan sampai berjam2.. takleh buat keja apa pun.. so kitorang ambik keputusan nak beli juga buaian ni.. senang keja...tapi sekarang rugi juga la.. sebab dia tak guna lagi.. tapi tunggu la mana tau adik dia nak guna nanti

Dila Abdullah said...

senang... tak yah susah2... nak masak pon da senang,kan... baby ni lau dia tak rasa buai tu terenjut lagi, dia ingat orang tinggalkan dia... baby kan tak suka kena tinggal... dia lau boleh nak kita ngadap dia jer....

adianiez AIDA said...

anak2 buah aida pun guna buaian elektrik tu. anak2 aida tido melepek atas tilam je. aida tak nak diorang tido berbuai. nanti ke hulu ke hilir nak bwk buai.

zh-ena said...

ssh gak bila anak nak berbuai jea
tapi nak pergi ke mana2 nnti ssh sbb kena bwk buaian jugak
sebab dah biasa kan

♥nrina♥ said...

yg bentuk matahari ni tahan lama sket.. akak pernah beli yg mahal dr tu pastu cepat rosak... oklah kan..dah senang kerja neneknya nak jaga... tak penat nak enjut je hehe..

azizah :) said...

alamakk sebab dah biasa tidur buai kan tu yg bila nak tidookan nagis...huhuhu tapi takpe.. baby tido dlm buai ni tidoo lena..

Dayang Syazwani said...

xla sengal tangan nak mengayun buaian kan yang..
mcm nenek aku juga.