Busy... So Tak Dapat Update Sangat :(




Zie skrg ni sgtttttt tension. Tekanan aku dgn beban kerja yg mengunung giler. Almost year end koo uols...adat ler tu utk pekerja bahagian akaun mcm zie ni :( Ni baru je admin account, belum lagi jd akauntan...

...kekadang rasa cam tak larat je. Pssttt...nyempat gak kooo mkn keropok time wat kerja. Syorga ape sambil kerja, sambil makan :D





Hehehe...Miss Wong ni...rajin plak dia candid zie. Ingatkan dia pok pet pok pet je kat situ...rupanya tgn pun ikut "pot pek pot pek" gak ea...hehehe. Ailike! For zie...gambar candid lah gambar yg paling natural :D







Nak promote outfit zie la. Hehe. Zebra Printed Pashmina Shawl, sponsored by Stylish De Shoppe. Inner cotton, beli kat Kuching Sentral Mall :P Meanwhile, white Miguel Cardigan tu plak, zie beli kat Magnosite :)

So siapa yg berkenan dgn my outfit tu, boleh ler terjah kat kedai on9 tu ek. Boleh outfit weols kembar! hehe





Ni muka tgh weng weng tgk figures nih. Berpinau mata aku tgk nombor-nombor kooo. 












Blog Pilihan Entry Ini :) 
:::::: ::::::
Blog Ardini Humaira
-- Click SINI utk view her blog :)

:: (nak being featured in this section?
 Jadilah salah seorg drdp pengiklan zie :) 
Click ----> Here! utk lihat pakej ::






Zie MadinCopyright©

8 comments:

ct cheery said...

haha..xpe,muka still cute tu..

Isteri kepada Suami said...

Assalamualaikum wbt..

Hahaha..sempat ade mamee pulak tuh ats meja..a'aa bile hujg tahun nih memang menggila la bile dlm bah kewangan..sofia pn sama.. =(

regards,
Unsmiley

zh-ena said...

still nampak cute gitu

Misz Mieza said...

Haiyak weng suda ka? hehehe..

Uchi kay-f @hmad said...

oh so shuveetlah pn.zie skrg ni...hehehe lari...........

azizah :) said...

anggun kak! candid tu yg lawa :)

♥nrina♥ said...

comel je buat muka camtu hehe..

Riena Haiqal said...

Haiyarrrrkkk... Pening ke tu Zie. Hehehehehe heheh.... Ada gak kopok2 ye....