Celebrating Our 1st Wedding Anniversary :)




Semalam weols sefamily keluar makan di luar utk meraikan ulang tahun perkahwinan zie dan suami yg pertama. Weols ke the spring je. Lama tak ke sana bersama husband. Asyik bersama Felice je utk lunch...heheheh





Weols makan kat Kluang Station je. Zie dah berbulan giler tak makan chicken chop kat cni. Mula-mula rasa nak tamak, nak order bubur ayam gak. Tapi..terpaksa zie batalkan niat tu sebab...im on diet, bebeh :D

...chicken chop tu pun dah terlampau heavy dh utk zie....huhu. Sekali sekala takpe :D






Punya lah lama husband zie fikirkan nak order makanan apa...alih-alih sudahnya dia ikut order chicken chop gak. Ceh....hehe.





Sedang menunggu order sampai. Kalau order chicken chop, mmg kena tunggu 15 minit utk siap ^_- Pssttt....seronok je usung baby jejalan taw. For sure baby akan menjadi perhatian org...heee heee :D





Baby Mikail plak dok terlena tido. Tgk tu uols, berkerut je dahi dia tido...hehe. Coz dia tak suka dgn suasana bising...tu yg dia berkerut dahi tu. tp lena gak dia tido w/pun suasanan bising :) That's my boy! hehe






Chicken chop yg berbulan buuuuulan zie dok idam. Akhirnya...dapat gak mentedarah. Hohohoho. Makan dulu uols. Uols plak...sila menjamu selera mata ek ^_- winkss...











Blog Pilihan Entry Ini :) 
:::::: ::::::
Blog Ardini Humaira
-- Click SINI utk view her blog :)

:: (nak being featured in this section?
 Jadilah salah seorg drdp pengiklan zie :) 
Click ----> Here! utk lihat pakej ::






Zie MadinCopyright©

15 comments:

Zaidalifah Hussin said...

happy anniversary yea..

moga ceria n happy selalu disamping suami n anak tersayang :)

Dila Abdullah said...

happy anniversary zie n husband... semoga rumah tangga yang dibina akan berkekalan selamanya... amin ~ ~

Isteri kepada Suami said...

Assalamualaikum wbt...

happy anniversary zie!

semoga kekal bahagia bersama keluarga hingga ke akhir hayat..

mikail makin comel la...

regards,
Unsmiley

Riena Haiqal said...

sekali lagi Happy Anniversary for both of u.. semoga berkekalan sampai ke syurga.. (^_^)

Mysara Ab Rahman said...

hepy anniversary n congratz kak zie...smga berkekalan ke akhir hayat..insyALLAH..:)

Myra Jay said...

Bestnyer celebrate Anniversary bertiga ;)

Qienah said...

Besnyer dapat makan n jejalan..hepi anniversary...:)

ct cheery said...

happy anniversary dear!!.

~♥dieyba_baby♥~ said...

doa kan akak kekal ke akhir hayat.. amin2.. best je smbut dgn anak kan.. da ada anak lg tambah bahagia.. hehehe comel lahhh mikail..

Izzati Asyraf said...

dulu ber-2..now ber-3..happy anniversary zie..happily ever after..next year ber-4 plak ke??hehe

Misz Mieza said...

Happy 1st anniversary lagi skali Zie.. Sedapnya makan chicken chop.. MM pun dah berbulan tak makan western.. Huks!

YaYaNsMuM a.k.a YM said...

Dah setahun...kejap je rasa kan Zie..:) tup2 dah ada anak dah..:)

azizah :) said...

wahh tiba2 teringinnya nak makan chicken chop! mane la yg sedap kat sabah ni..hehe

happy anniversary lagi kak :)

Siti Asiah said...

Hepy Anniversary Zie...;)

Dayang Syazwani said...

nasib baik x meragam si mikhail yang...
kalo dpt baby yg meragam, x termakan ko ngan dillah... waaa, dah ssetahun kan yaaang.. bestnyaaa.. x terasa..