Chef Riz Sah Bercerai Dengan Ana Dahlia



 

Sedihnya bila perkahwinan dorg harus berakhir selepas 11 bulan dorg mendirikan rumahtangga :( Suka tgk pasangan ni taw. Ana Dahlia soooo pretty. Love her. Tp itulah...kesian dia. Her 2nd marriage tak work out lagi :( Harap Ana Dahlia bykkan bersabar.

Punca penceriaan dorg kerana takde persefahaman...hemprhhh :(

"saya memang sudah bercerai dan saya akui kami kahwin terlalu cepat, hanya selepas 8 bulan berkenalan dan selepas berkahwin tidak sampai setahun, kami berdua nampaknya tidak lagi mempunyai persefahaman”,"  Chef Riz
Tu lah yg susahnya if tak persefahaman :( Pape pun..turut bersimpati dgn mereka. Ada hikmah di sebalik semua ini. All the best buat dorg dan bykkn bersabar.



-- sumber dari mStar










Zie MadinCopyright©

8 comments:

:: Riri-Fatieha ::~ said...

ish.. tak sngka kan... tibe2 je...
hope ana dahlia bnyk bersabar..

~AmyLiana86~ said...

ada jgk baca portal yg cakap ni perkawhinan ana dahlia yg ke 3..xpastila betul ke x..

ada hikmah disebalik yg berlaku.. =)

Nory Zoulkefle said...

lorhhh dah ceraii ke...??? hurmmm..

zh-ena said...

cepat betul kan dorang bercerai
terkejut dgr

Riena Haiqal said...

nampaknya inila jln penyelesaian yg terbaik buat mereka berdua.... semoa mereka tabah

Mysara Ab Rahman said...

baru lg kn....hrp pas ni dye jmpa yg terbaik

Misz Mieza said...

Moga dua2 ambil pengalaman perkahwinan ni sebagai satu iktibar..

azizah :) said...

aduhaii sygnya....dah sampai situ je kan jodoh mereka.. moga penceraian ini jadikan satu pengajaran la..