CIMB Savings Circle




Ingin memenangi RM500,000??? Haaa.. CIMB is giving uols RM500,000 cash di Facebook taw. Since zie adalah pelaanggan CIMB...harus kooo zie cuba nasib zie. Mana lah tau rezeki...alih-alih dpt RM500,000....korng jgn jeles nnti taw. Hahaha

All uols perlu buat adalah "LIKE" CIMB Fanpage (click SINI utk ke fanpage), lepas start saving as a group utk berpeluang mendapat RM500,000 ni :) Its soooo tempting, kan? Hehe






Zie dah pun register dah for my Savings Circles tu. Tp terpaksa tunggu waktu bekerja utk dorg validkan my savings circle tu. Dorg nak check whether zie ni CIMB account holder ataupun tidak. Will update pasal ni lagi bila zie dh di approve ek :)


...siapa pemegang akaun CIMB, jgn lepaskan peluang ini ea ^_^


::
::
::
::
::
::













** This advertisement is brought to you by Zie Madini

5 comments:

Riena Haiqal said...

dah lama dah tak pakai cimb bank ni.. jangan2 dah expired dah huhuhu.. nak renew balik la kalau macam ni

Wak Gelas™ said...

untung sabut timbul tuu.. uuuhUUu

azizah :) said...

alamak...takdo akaun cimb.. hehe pemegang maybank yg setia..kuikuikui

Isteri kepada Suami said...

Assalamualaikum wbt..

Wahhh peluang baik nih...sofia pun pelanggan setia cimb since study..boleh la try nih hehe..thx for sharing this info :)

regards,
Unsmiley

zh-ena said...

takder CIMB pun
pki bank lain