Cuti Sekolah Sudah... HAPPY!




Uiii....awat lak ko yg jadi happy bila budak dah start cuti sekolah, zie? Mcm lah kau tu still sekolah or kerja jd cikgu. Hehehe...alaaa, takkan lerr jd cikgu or student je yg patut happy bila cuti sekolah dah bermula....

...weols yg takde kena mengena ni pun wajib berasa hepi gak taw. Nak tahu kenapa???

::
::
::
::
::
::
::
::
::
::
::

 

Bila budak dah start cuti sekolah...selama itu lah zie/weols tak akan berhadapan dgn traffic jammed lagi! Yippie! Boleh drive dgn rasa bahagia setiap hari...kehkehkeh. Bangun lewat sikit pun bisa aja kok...hiksss. 

Syorgaaaa ^_-











Blog Pilihan Entry Ini 
::::::::::::
CHU MAJORFLAVA
-- Click SINI utk view her blog :)

:: (nak being featured in this section? 
Jadilah salah seorg drdp pengiklan zie :) 
Click ----> Here! utk lihat pakej ::






Zie MadinCopyright©

10 comments:

Mila Ahmad said...

kan ? heaven gila atas jalan hahaha...

Riena Haiqal said...

masa masih bekerja memang syorga sangat bila cuti sekolah dah bermula.. boleh lewat2 bangun.. takkan ada lagi jammed kat jalan raya.. heheheh

ct cheery said...

hahaha..betoi2x..xpayah bersesak lagi..sukew ada makna yeh zie?

Misz Mieza said...

Hikhik! Betul3! Time cuti skolah ni lah yang paling syorga time nak gi keje.. Bebas trafik jam.. Dulu time keje sgt gumbira bila tiba cuti skolah.. Boleh merempit & cilok sana sini sesuka jiwa.. Ahaks! \^o^/

YaYaNsMuM a.k.a YM said...

hehehe...yang tu yer happy nyer..zie..hehe...YM kat sini, hari2 syorgaaa...tak penah jammed..hihi...yelah, YM ni kat Terengganu...bukan kat town...pinggir2 je...:)

azizah :) said...

ooo patut lah..hee bila trafik ok sedap sikit nak drive..jenuh la kalau jem...

✿Lady Ainaa✿ said...

owhhh, patut la sis hapi.. hehehe... berhati2 semasa memandu key =D

My Life's Journey said...

Hahaha kmk faham perasan ktk yunk bila banyak keta kat jalan raya hihi

Dila Abdullah said...

sama la.... lau cuti skolah je, jalan mesti clear... syok jer lau nak bangun lambat2 g kerja...

Dayang Syazwani said...

aku hepi yaaang! sminggu dh merasa cuti ni kaaaan, aku blum lagi kuar mana2.. tunggu smua x bz d rumah ni, baru laaa..