Dapat Souvenir Dari Seoul, Korea :)




Pada hari raya haji aritu, kakak ipar zie, Kak Nadia (kakak husband zie); bagi zie souvenir fridge magnet ni taw uols. Comel lah...warna merah lak tu. Kak Nadia baru balik dari bercuti ke Seoul, Korea. Best arrr dia...selalu gi cuti sana sini taw.

...teringin gak arr zie nk ke seoul, korea ni. Bila lah keinginan akan tercapai ek? hehe. Kalaulah tercapai...nak ke sana time musim winter...heee hee :D










Blog Pilihan Entry Ini :) 
:::::: ::::::
MY LUVLY BABY
-- Click SINI!!! Tempat mejual barangan
baby :)

:: (nak being featured in this section? 
Jadilah salah seorg drdp pengiklan zie :) 
Click ----> Here! utk lihat pakej ::






Zie MadinCopyright©

11 comments:

Tihara said...

as salam,

best nye g korea ;)

eddy ipoh said...

Wah...ada tak untuk GA

My Life's Journey said...

waaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa bestnya pat gi korea yunk (^_^)

Siti Nurhayati Dollah said...

Jom gi korea sama-sama. Pasang angan2 dulu, nanti usaha jadi kenyataan.

~♥dieyba_baby♥~ said...

wahh.. cantik nye.. comel.. warna merak kesukaan akak zie kan.. :)

Misz Mieza said...

Banyaknya dapat souvenir.. Korea! Teringin sangat2 naka gi sana.. Huwaaa!!!

azizah :) said...

seronoknya kalau betul2 dapat g cuti sana kan...best giler!

✿ n.i.e.y.x.z.h.a ✿ ™ said...

Comelnye..nak satu! Huahua

Riena Haiqal said...

wah dari Korea tu... nak juga.. heheheheheh... buat list je kat blog ni, mana tau nanti En. DIllah baca lepas tu dia tunaikan.. eheheheheheh

Stilla Royazrie said...

Kacak aih yunk...cun juak ur fav color :)

Dayang Syazwani said...

tu laaah, kawan aku pn tgh kat korea skrg.. ari tu sorg baru balik..
eeii, aku stakat ni baru gi china, tu pun tumpang jloin aunty aku.. hihi.. janji dpt merasa suasana negara org