Dapat Souvenir dari Tanah Besar China :)




 

Hari tu adik ipar boss zie kasi zie this souvenir dari China. Hanya zie dan Ms. Lu sahaja yg dia bagi. Other staff dia tak bagi, so menjawap ler dia bg weols secara senyap-senyap. hehe. Katanya dia sengaja bg zie warna hijau sebab setahu dia org melayu suka hijau...hehe

alaaa... apa warna pun zie akan terima dgn happy. pemberian org tue babe. harus hargai ^_-












Blog Pilihan Entry Ini :) 
:::::: ::::::
AMY AMEERA MEKU-UP
-- Click SINI :) Siapa yg memerlukan
khidmat andaman utk nikah, sanding,
tunang, dinner etc ....MUST hired Amy
Ameera!!! Why??? coz her touch mmg
sgt superb! Dijamin tak akan menyesal ^_-

:: (nak being featured in this section? 
Jadilah salah seorg drdp pengiklan zie :) 
Click ----> Here! utk lihat pakej ::









Zie MadinCopyright©

12 comments:

Siti Asiah said...

cutenyer...:)

Riena Haiqal said...

bertuahnya... dari china tu... cantik sangat.. (^_^)

♥nrina♥ said...

comel... kalau dpt pergi China tu lagi best kan hehe..

~AmyLiana86~ said...

bestnyer..=)

Scha Aye Jay .. said...

just melawat ~

Qienah said...

cantik...:)klu brg camni dr china or korea mst cntik..:)

:: Riri-Fatieha ::~ said...

cantik... fabric dia pn dah nampak mcm china :P

~♥dieyba_baby♥~ said...

best nye dapat hadiah dr china.. warna hijau plak tu.. heheheh

Misz Mieza said...

Tempat letak tisu ea Zie? Nicelah! ^_^

azizah :) said...

cantiknya dari china lak tu..memang kenangan nak pergi china memang tak la..hehe

YaYaNsMuM a.k.a YM said...

untung zie...slalu dpt gift taw..:)

Dayang Syazwani said...

waaa..untung ah ko yang..
di saayang d opis.. hihihi