Dompet Guess Buat My Beloved Niece, Qeera :)




Semalam Zie ajak Felice lunch kat parkson. Boleh sekalian belikan hadiah utk anak buah zie, Qeera. Kat in previous post entry zie zie ada gtaw yg dia dpt result yg baik dlm UPSR dia (click SINI utk baca entry) kan and will get something from Guess for her...

...kebetulan Guess kar Riverside Parkson ni mmg selalu ada sales...so terjah! :) belikan dia wallet je. Actually nk belikan dia a sling beg. Tp takde design utk budak²...tu yg beralih ke wallet je la






Wallet ini yg zie rembat utk dia :) Design wallet ni simple je kan. Sgt sesuai utk budak yg berumur 13 tahun (next year la dia akan berusia 13 tahun..hehe). Actually hadiah ini pun utk her birthday pd 12.12.12 ni nnti. So sekalian je la kasi. Tak yah kuar duit lg utk beli. Tu yg zie hold dulu sampai her 12th birthday...

...baru pass kat dia. Hehe. Hope she like it :)











Blog Pilihan Entry Ini :) 
:::::: ::::::
Blog Ardini Humaira
-- Click SINI utk view her blog :)

:: (nak being featured in this section?
 Jadilah salah seorg drdp pengiklan zie :) 
Click ----> Here! utk lihat pakej ::














Zie MadinCopyright©

12 comments:

nur anis said...

wahh...cantikla wallet tu..:)

Zura Zue said...

mesti dia sukenye...

Dila Abdullah said...

confirm la dia suka... 13tahun da pakai branded wallet.. lau dila dulu, pakai beg duit yag beli kat pasar malam je....

~♥dieyba_baby♥~ said...

cantik lah akak.. mesti dia suka nye.. :)

:: Riri-Fatieha ::~ said...

wwwaaaauuu untg anak buah zie

PRINCESS FARISHA said...

singgah sini nak jemput join segmen : http://diarisedetiklebihfarisha.blogspot.com/2012/11/pencarian-bloglist-musim-1-diari-farisha.html

Anne mahli said...

untung eh dpt guess purse..hehehe..
dgr kata nak tutup parkson riverside ya,moving ke plaza merdeka..marek pergi pun dah kosong area perfume ya..

zh-ena said...

ps senyum meleret anak buah zie nnti

My Life's Journey said...

waaaaaaaaaa bestnya yunk ..untung anak buah ktk ..kmk pun mauk jadi anak buah ktk mcm tok yunk ..muahhhhhh

Misz Mieza said...

Baiknya mak buah belikan adiah untuk anak buah.. MM dah lupa bila last belikan hadiah untuk anak buah.. Ni contoh mak buah yang kurang baik.. Huhu..

azizah :) said...

cantikknya.. confirm la suka.. kalau jijah pon :)

Riena Haiqal said...

Confirm sgt dia memang suka.... Hehehehehehehsapa yang tak suka kan...