DSLR Cam Terabai Jer... Heee Hee :D



 

Hehe...Ni kalau husband zie baca entry ni. Sure bebel dia bising :D Itu lah sayang...belikan zie a smartphone aritu, bila tgk dlm smartphone ada pelbagai jenis camera application in where once kau snap...terus lawa giler result gambar dia.

...apa lagi kooo uols. Terus my Nikon D5100 DSLR di lupakan...hehehe. Skrg ni zie dok berhantu giler snap gambar using camera 360 application. Mmg tip top koooo gambar dia. Ailike! Tp kesian plak tgk DSLR tu dok terperok dlm bag dia je...huhu

...don't worry DSLR...akan ku guna jua khidmat mu nanti-nanti. hehe :P









Blog Pilihan Entry Ini :) 
::::::::::::
Blog Izza a.k.a SweetHoney86
-- Click SINI utk view her blog :)

:: (nak being featured in this section? 
Jadilah salah seorg drdp pengiklan zie :) 
Click ----> Here! utk lihat pakej ::



Zie MadinCopyright©

11 comments:

Myra Jay said...

Hheee, takpe DSLR guna masa event sure lagi gempak :D

Dila Abdullah said...

kalau tak nak DSLR tu, saya nak.. heheheee....

Tihara said...

as salam

takpe bagi dslr rehat dulu cukup2 :)

~♥dieyba_baby♥~ said...

wahh best nye.. kalau dieba dpt kamera nie.. mmg g mne2 dieba bwk.. xkan tgl.. hehehe

Riena Haiqal said...

wah wah wah.. jasamu tak kan dilupakan.. hehehehehe.. (^_^)
alahai Zie nanti kalau g mana2 pulau ke melancong ke, mesti guna juga tu..

Izzati Asyraf said...

zati punya dslr pun terperuk gak..husband bagi hantaran masa ber tunang dulu..at last zati yg bising2 kat hubby sebab dia mls nak snap picca..walaupun !!! haha

Qienah said...

seronok amik pic tp DSLR time jejalan or melancong baru bawa..:P

Misz Mieza said...

Cian Mr. DSLR.. Huhu..

YaYaNsMuM a.k.a YM said...

360 app tu mmg cantik..:)sllu ambik gambar yayan guna app tu..:)

azizah :) said...

takpe kak.. nanti ada event baru boleh guna.. banyak gunanya ni.. biar ada jangan takde..jenuh nak beli..mahal..ehhe

Dayang Syazwani said...

aku pun sukaaa application kamera dlm android fon tu yang.. pastu ko download lagi photowonder.. boleh kasi large eye, slim lagi, anti acne.. best best