Faces of My Son ◕‿◕




Hari tu zie ada terima emel dari Yaya Gorgeous regarding my son's pictures. Hehe. Katanya tak puas nak tgk gambar Mikail dalam blog zie ni. Dia nk zie upload bykkkk bykkkk lagi. Well, nah...

...zie bagi 5 keping khas utk tatap mu, duhai Yaya...hehehe

::
::
::
::
::
::
::






Gambar ni taken pd petang semalam. Time zie balik kerja and Mikail baruuu je habis munyusu botol. Tu yg muka dia gitu²...muka puas hati kekenyangan..hehe :D BTW, If yaya and uols yg lain nk tgk byk lagi gambar Mikail...

...uols boleh je visit blog mikail ---> Click Sini :) Tp skrg cam jarang je nk upload his pics dlm tu. more upload his pics kat FB personal zie je..hehehe. Inysa'Allah akan rajin upload dlm his blog ^_- winks









Blog Pilihan Entry Ini :) 
::::::::::::
Blog Izza a.k.a SweetHoney86
-- Click SINI utk view her blog :)

:: (nak being featured in this section? 
Jadilah salah seorg drdp pengiklan zie :) 
Click ----> Here! utk lihat pakej ::



Zie MadinCopyright©

15 comments:

:: Riri-Fatieha ::~ said...

yea, mikail mmg comel. Putih melepak mcm zie

TechKini.com said...

super comel!!!

-> TechKini.com

Dila Abdullah said...

alahai, anak bujang zie yang sorang ni... makin lama makin comel tau.... geram....

zh-ena said...

mmg putih melepak mcm zie jugak

nur anis said...

geram sanagt tengok..:)

My Life's Journey said...

comelnyaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ... nang cute mikail tok ... mata bulat da juak ..cumilll mcm mamanya (^_^)

Wak Gelas™ said...

wak pon sukak tengok budak chomeyy.. ehHHee

~♥dieyba_baby♥~ said...

dieba pun x puas juga akak.. comelllll nyeeee.. comel sangattt

Misz Mieza said...

Teringin nak dukung si Mikail ni tau.. Comel sangat.. =)

azizah :) said...

memang comey anak bujang akak ni... bila besar mesti hensem...

Cik Fie said...

mata dia bulat la . haha . :)

Riena Haiqal said...

Comellllll nyaaaaq mikail.... Nak cium2 Pulak rasa Nya... Bila la dpt jumpa mikail ni....

Riena Haiqal said...

Comellllll nyaaaaq mikail.... Nak cium2 Pulak rasa Nya... Bila la dpt jumpa mikail ni....

Riena Haiqal said...

Comellllll nyaaaaq mikail.... Nak cium2 Pulak rasa Nya... Bila la dpt jumpa mikail ni....

Riena Haiqal said...

Comellllll nyaaaaq mikail.... Nak cium2 Pulak rasa Nya... Bila la dpt jumpa mikail ni....