Happy Diwali, Uols!



 

Hi uols, morning! Ek'eh...hari ni perayaan Deepavali lah. Uols semenanjung sure tgh syorga je berpublic holiday kan kan??? Weols kat Sarawak ni gak yg tak syorga :( Nan hado public holiday kooo noks...INI TIDAK ADIL! hehe..tu dia, drama lai lo..haha

Pape pun, Zie nak ucapkan Happy Diwali buat semua penganut hindu ^_- Pd uols di semenanjung, selamat berpublic holiday ea. Jeles taw aku...huhu



P/S:
Since hari ni public holiday
sure pembaca blog pun akan
ikut "berpublic holiday: gak.
so mls la nak update bebyk
entrie...hehehehe












Blog Pilihan Entry Ini :) 
:::::: ::::::
BLACKRIBBON CLOSET
-- Click SINI!!! Tempat mejual handbag,
tops, jacket, perfumes, dress dan byk lagi.
Lawa-lawa taw. Jom shopping!

:: (nak being featured in this section? 
Jadilah salah seorg drdp pengiklan zie :) 
Click ----> Here! utk lihat pakej ::







Zie MadinCopyright©

6 comments:

Fendy said...

Hapi diwali kepada penganut agama hidu jua...

Riena Haiqal said...

orang2 kat Semenanjung memang best la kan dapat cuti.. hehehehe.. saya pun cuti juga.. hehehehehe

Mila Ahmad said...

kak Zie mila masih gigih berkomen-komen ni hehe...

azizah :) said...

ehh jijah kat sabah ni sambut cuti deepavali..padahal bukan ada org indian pon kat sini..hahaha


happy diwali ya..

Dila Abdullah said...

Nov yang paling byk cuti... selasa deepavali, kamis nanti awal muharam... next kamis birthday sultan Johor... hohohoooo, makin naik lemak la kami....

Misz Mieza said...

Happy diwali all my hindu's friends too! ^_^