Husband Belikan Vitamin Evening Primrose Oil Buat Zie :)



 

Inilah yg bestnya bila ada blog, kan uols. Tulis je apa yg kita wish nak beli...kalau husband baca, kompom dia akan belikan tanpa pengetahuan kita benda alah yg nak kita belikan tue...hehehe. Well, itulah my husband, Dillah. Dia ada baca ttg zie nk belikan vitamin Evening Primrose Oil brand Blackmores ni bila jamu dh habis di makan...

...alih² semalam, tetiba je dia bagi zie bungkusan plastik and say "nah...vitamin utk syg..." Suprise koo zie..hehe. Coz didn't expect pun dia akan beli coz mmg sendiri nk belikan utk diri sendiri. But once husband dah belikan...

...syorga ler. Boleh save RM60 plus duit for this vitamin...hikhikhik. So now, kena tggu jamu mustika ratu habis dulu. Baru zie start telan vitamin EPO ini....hehehe. Pape pun, terima kasih duhai suami! Luv u...xoxo









Blog Pilihan Entry Ini :) 
::::::::::::
Blog Izza a.k.a SweetHoney86
-- Click SINI utk view her blog :)

:: (nak being featured in this section? 
Jadilah salah seorg drdp pengiklan zie :) 
Click ----> Here! utk lihat pakej ::



Zie MadinCopyright©

17 comments:

ct cheery said...

arghh!!!!betuahnyer ziee..hehe

nurul ain said...

wahhh so sweettt

yaya ade said...

alolo sweetnya husband akak :)

Misz Mieza said...

Untung ko Zie.. Mintak sebijik.. Hikhik! ^_^

nanakimie said...

heee..best best:) pasni bole la sis letak wishlist lagi ye^-^

Herma Julianny said...

EPO tok menambhkn hormon pompuan nk?
mun ktk msh menyusukan anak, jgn mkn dolok...
x elok utk mikail..=)
sory la mun kmk tersilap ek..
huhu...
~kmk pernah juak mkn EPO tok, x lama pasya berat badan meningkat.
hehe..

SyUhAdA said...

besnye kak zie..nnti klau nk ape2 berblog aje..hehe..

http://www.syuhadasalleh.my/2012/11/lamor-2-drinkable-beauty-enhancement.html

asha said...

hehehe, best eh.
dear, kmk lum beli n mkn gik vitamin tok.hehe. tp kmk still lagik save msg ktk riya pasal vitamin tok.hehe

NORSHAHFEZA HAMSAN said...

memang sorga lah kan,heheh besnyer,, rezeki tu

azizah :) said...

sweetnya kak.. tu la kan dapat hadiah dari suami..terharu rasa..hehe

AlyaaIBH said...

husband sis sgt memahami. sgt beruntung sis ! :)

✿ n.i.e.y.x.z.h.a ✿ ™ said...

Oo..die de jugak bace blog ni ye.. hehehe

Islet said...

Yelah, pompuan ni kena ambik supplement kan???

Dila Abdullah said...

so, jelezzzzz.... coz hubby i tak reti nak melayan dunia cyber ni semua... dunia dia is 24-7 kerja... no time nak hadap benda ni semua...

Riena Haiqal said...

hehehehe.. lepas ni buat list kat blgo je.. nanti kalau husband baca tentu dia belikan.. heheheheheh

♥nrina♥ said...

bertuahnye...akak pun nak buat camtulah..kot2 ada yg sudi nak bagi jugak hahaha...tgh buat muka perasan..

CHU MAJORFLAVA said...

ktk sama ngan nina kwn mek..nang bagus pakey skin supplement tok