Kenapalah Benda Alah Ni Mahal Nah Ek?




Sejak guna handphone Samsung ni...terus koo zie terminat dgn jenama Samsung...hehehe. Ni colleague zie baruuuuuu je belikan utk bini dia this Samsung Galaxy Note jenis tablet ni. Best ah! Tp tang tablet, tablet ni...ada sikit kureng zie....

...skrg dok giler dgn Galaxy Note 2. Tp itu la...keinginan kami suami isteri harus stay as keinginan sahaja. Tak dpt nak merealisasikannya coz our money di utamakan utk our baby :) Ada anak ni, duit simpanan kena ada byk uols.

Barang baby skrg ni bukannya murah, uols. New parent-to-be, do take note of this ek :D












Blog Pilihan Entry Ini :) 
::::::::::::
Blog WAWA
-- Click SINI utk view her blog :)

:: (nak being featured in this section? 
Jadilah salah seorg drdp pengiklan zie :) 
Click ----> Here! utk lihat pakej ::








Zie MadinCopyright©

17 comments:

Isteri kepada Suami said...

Assalamualaikum wbt...

Xpe zie..insya-allah..ade rezeki nanti boleh la sambar satu ek :)

regards,
Unsmiley

Dilakochan said...

Xpe zie, gadget ni skang sentiasa adaa je yg baru. Nnt xlama lagi murah la.

But then, org kata tablet yg 10.1 ni x bagus sgt. Itu yg lengchai kt kedai phone bgtau la.. wpun dia mahal, better lg tablet 7.0 or 7.7 yg samsung tu..

◕ D Y S H A S A H H I R ◕ said...

btol semua untuk baby je skrg.. untuk diri sndiri tgu duit jatuh ke riba huhuhuh

Mizz Coki said...

hehehehe.. Note 1 kamek dah 9 bulan makey nang puas ati.

Tihara said...

as salam

takpe, nt duit nuffy masyuk banyak boleh la zie beli..best tu:)

My Life's Journey said...

bena kata ktk yunk .. semuanya kena dahulukan untuk si kecik .. cpa yunk ..lak pasti akan ada juak keinginan ktk tercapai lak .. muah2!!!

Wak Gelas™ said...

wak X pakai samsung, wak pakai epal jakk.. ahHHaks

Dila Abdullah said...

sama la zie... dila dari dulu dok ngiau2 nak Iphone.. pastu samsung ada keluaran baru.. minat lak kat samsung S3.. pastu kuar lagi note 2.. sampai ke sudah tak beli2... sebab sekarang semua yer duit$$$... budak bujang boleh la nak bertukar2 HP... ::AKAN KU SETIA PADA MU AINO::

Riena Haiqal said...

Betul tu...keperluan baby Lebih utama... Saya ne pun syukurla dpt iPad....

Nieyxzha Hassan said...

Samsung best..hehehe..tp kene dahulukan bab anak2 dulu :)

Mrs Mikko said...

aku pn yang ngah angau ngan note 2..
tp hold dlu..
samsung ace aku pn blh guna lagi..
eh eh.. dah bagi mak aku pun samsung tu.. xpa2, nnt lah kalau ada rezki lebih, baru rembat.. skrg ni fikir nak kawin lah. hahaha..

Misz Mieza said...

MM pulak setakat anganan jer la nak miliki smartphone bagai.. Sedeyyy~~ T..T

[sutera kasih] said...

xpa kak..utamkan bby lok k..bena kata ktk ya, byk use duit utk baby..kelak da rezeki lebih, ktk beli la utk reward urself :)

black_mel said...

tak minat tablet...BM suka netbook lg..harga pun x mahal sgt..

Zura Zue said...

akak pun tgh angan2 galaxy note 2 jgak zie...tp dek masalah nk kawin nie kenalah tahan dulu...hehehe..

zh-ena said...

msh setia dgn sony eheh

azizah :) said...

takpe kak.. yg tu slow2 boleh sebab lama2 t turun harga..hehe

yang penting keperluan baby :)