Kesian Tengok Anak Bila Kena Injection




Morning uols...hari ni manyak hepi koo turun kerja. Coz my husband is in town! Yippieee...hehe. Baru semalam dia balik :) 2 minggu koo zie n Mikail tak jumpa my husband...rindu. Hehehe. Semalam zie kerja half day...bawa Mikail gi klinik :)

Sekarang ni Mikail dah pun berusia 2 bulan 3 hari.


 

Alololo...cian dia. Mencebik kooo dia nak nangis nahan sakit kesan injection. Dia tak nangis..cuma mencebik-cebik gitu. Manja sgt anak mama ni...ala syg, injection tu utk kesihatan syg gak. Namo mencebik gitu ea, sayang.

...seriously, kesian je tgk dia gitu taw. sakit sgt kot dia rasa.









Blog Pilihan Entry Ini :) 
:::::: ::::::
BLACKRIBBON CLOSET
-- Click SINI!!! Tempat mejual handbag,
tops, jacket, perfumes, dress dan byk lagi.
Lawa-lawa taw. Jom shopping!

:: (nak being featured in this section? 
Jadilah salah seorg drdp pengiklan zie :) 
Click ----> Here! utk lihat pakej ::







Zie MadinCopyright©

11 comments:

Dila Abdullah said...

alahai, comel yer mencebik muka macam tu...

Siti Nurhayati Dollah said...

Alolo mikael.. Sabar ya. Nak membesar dengan sihat kena lah tahan sakit ya. ;)

azizah :) said...

alololo comeynya dia... mikail kuat kan..

Miss Izzati said...

itulah..anak yang kena inject..mama yang sakit kan?

Fendy said...

ibu mana yg sanggup tgk anak dia kene inject then menangis...

:: Riri-Fatieha ::~ said...

alololo... mencebik pun chomel

~♥dieyba_baby♥~ said...

kesian nye mikail.. tp muka tetap cute..

Misz Mieza said...

Alolo, cian dia cakit ye..

Riena Haiqal said...

alolo muka dia comel la buat macam tu.. mmang kalau anak kita kena injection ni kita pula yang terasa sakitnya.. saya haritu sampai nangis tgk anak kena cucuk.. baru2 ni haiqal gi injection 18 bulan nangis sikit la.. saya pun ikut keluar air mata... tak sanggup tgk

Stilla Royazrie said...

ola kaseh nya ek....jaik ati ngr..

CHU MAJORFLAVA said...

alololo...nyebek..kiut kdk maknya juak...kin sehari kin kdk muka ktknya..