Khas Buat Blogger ZH-Ena & Misz Mieza




Haa...ni entry khas utk blogger ZH_Ena dan Misz Mieza. Uolssss berduaaaa...zie tak dpt nak drop komen kat ur blog. Kenapa entah ur comment's form tak muncul² :( Boleh tak uols 2 tukar uols nyer comment method ke pops out window, boleh tak? Pleaseeee...

...gi je kat setting utk ubah comment option window ea.  sad taw tak leh tinggalkan jejak kat blog uols :( Cepat bertindak ea. TQ. hehehe











Blog Pilihan Entry Ini :) 
:::::: ::::::
SUKMA MAKE UP & BEAUTY
-- Click SINI Sekiranya uols memerlukan
khidmat make up :) Check out her site utk
tgk testimonial before n after transformation :)

:: (nak being featured in this section?
 Jadilah salah seorg drdp pengiklan zie :) 
Click ----> Here! utk lihat pakej ::






Zie MadinCopyright©

14 comments:

Isteri kepada Suami said...

Assalamualaikum...

Makin bulat..makin comel mikail nih..gerammmmnye!

regards,
Unsmiley

ct cheery said...

comeynyer mikail..hehe

My Life's Journey said...

Oooooooooooooooo cutenya mikail tok ..muncung bibir mungilnya ..umah2!!!! meh aunty kiss (^_^)

Ayie Abas said...

commeyyy nyerr mcm papa dia :)

~ain said...

mikail ni sebijik muka papa dia! Hihih

Hafizah Zainal Abidin said...

ternganga mulut mikail . haha :)

azizah :) said...

alololo comeynya :)

yer kak.. kdg2 takde pop up komen tu susah nak tinggalkan jejak..

Sukma SuKkma said...

Huhu..featured here~! Thanks dear :)

Regards,
Sukma
https://www.facebook.com/sukmamakeupandbeauty?ref=hl

Pinkbubblegumprincess said...

penting ya untuk pengunjung meninggalkan jejak.. :)

nur anis said...

saya pun lebih suka komen kat popup window..:)

♛ Dea Arematt ♛ said...

kiutnya lok, bulat jk mata... hehe

Misz Mieza said...

Alamak, ye ke Zie ? Ok2, nanti kite tukar setting ye.. Huhu..

Riena Haiqal said...

wah pandainya Mikail buat ayat.. heheh comellllll..

zh-ena said...

ok dah setting semula..TQ zie bgtau